Home Lifestyle Reizen Dit zijn de favoriete B&B’s van Belgen in Frankrijk

Dit zijn de favoriete B&B’s van Belgen in Frankrijk

Dit zijn de favoriete B&B's van Belgen in Frankrijk

Op het vakantiesalon in Antwerpen, van 21 tot 25 januari 2016, worden de nieuwe gidsen van 2016-'17 van 'Logeren bij Belgen' gelanceerd. De gidsen bevatten talrijke nieuwe adressen. In de gidsen staan ook de favoriete adressen van de lezers. 

Meer dan 2.000 surfers evalueerden in 2015 hun vakantie bij Belgen. Dat leverde de volgende top 3 op. 

1. Résidence Pierre, rosières-près-Troyes

‘Een toplocatie’ en ‘een aanrader’, zo bestempelen de vakantiegangers hun verblijf in dit charmehotelletje in de Aube, een van de streken waar champagne gemaakt wordt. De bubbels zijn de grootste troef van het vakantieaanbod van Peter Bruneel en Heidi Huys uit Tielt, maar ook de recent geïnstalleerde sauna en jacuzzi worden geapprecieerd. 

Residentie

Meer info vind je hier.

 

2. Maison des Etoiles, Verrières

Een verwenadres waar je vriendelijk ontvangen wordt, zo omschrijven de reizigers deze B&B bij Millau in de Aveyron. Astrid Lieben en Johan Bastiaens uit Genk en Lanaken hebben zich over de jaren vervolmaakt in de gastvrijheid. De table d’hôtes is een hoogtepunt van het verblijf. De sterrenhemel krijg je er gratis bij. 

Maison des Etoiles

Meer info vind je hier

 

3. Le Mas du Père Jean, La Roche-Saint-Secret

De keuken van deze B&B in de Drôme Provençale wordt door de vakantiegangers unaniem geprezen. ‘Het is een pareltje.’ Dat compliment verdienen Frank Van den Bogaerd en Martine Van Hooydonck, die hun restaurant Ratatouille in Beerse vaarwel zegden en naar Zuid-Frankrijk trokken. De Mas du Père Jean is een blijver. 

Le Mas du Père Jean

Meer info vind je hier

 

Lees ook: 

Dit zijn de Europese cultuursteden van 2016

3 x slapen in een kerk

Ontstressen in de tropen