Home Lifestyle Reizen Feeling Favoriet: Bobble waterfles
Feeling Favoriet: Bobble waterfles

Trek je er graag op uit of verspil je gewoon niet graag geld aan flesjes water? Dan is de Bobble waterfles perfect voor jou! De designfles bevat een ingebouwde koolstoffilter die het water reinigt terwijl je drinkt. Milieuvriendelijk én trendy, een echte must have dus.
 

De Bobble waterfles zorgt ervoor dat je heerlijk zuiver drinkwater krijgt zonder al teveel moeite. De recycleerbare koolstoffilter verwijdert namelijk alle chloor en andere bacteriën uit je kraantjeswater. De filter staat bovendien gelijk aan zo’n 300 waterflesjes! Ideaal dus als vervanging van milieuvervuilende plastic waterflesjes. Bobble werd bedacht door Move Collective uit New York en ontworpen door de befaamde industrieel ontwerper Karim Rachid.

De award winnende Bobble is in meerdere kleuren verkrijgbaar en je vindt ze in zo’n 50.000 winkels wereldwijd, onder andere in de Bijenkorf en Bloomingdales. Geen zin om naar een buurland te trekken? Bobble heeft ondertussen ook België veroverd. Je kunt de stijlvolle en herbruikbare fles vinden in grote ketens zoals Inno, Your en IAM.

Bobble waterfles: 1L – 11,99 euro, 550ml – 9,99 euro
www.waterbobble.be