Home Lifestyle Reizen Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk

Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk

Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk

Een kerk enkel om te bidden? Al lang niet meer. In deze kerken slaap je als een roos in een van de luxueuze kamers. Amen for that. 

1. Schuilkerkje Amsterdam

kerk

Dit schuilkerkje bevindt zich achter een verborgen straatje. Op het eerste zich lijkt het een gewoon huis, maar binnen vind je een geheim kapelletje, gebouwd in 1757. Het kerkje werd omgebouwd tot een appartement met alle luxe-voorzieningen. Leuk detail: Het kingsize bed bevindt zich op het altaar, met een prachtig plafond. Perfecte setting voor een romantische nacht. 

Een overnachting kost 395 euro. Boeken kan hier. 

2. Sôzô Hôtel Nantes

Nantes

Slaap in één van de 28 kamers in deze kerk in Nantes. Deze kerk uit de 19e eeuw werd in 2009 omgebouwd tot een luxueus hotel met 4 sterren. Veel kerkelijke elementen zijn bewaard

Een overnachting kost tussen 127 en 394 euro. Boeken kan hier.

3. Martin's Patershof Mechelen

Mechelen

Je hoeft het land niet uit om op een uniek plekje te slapen. In Martin's Patershof in Mechelen kan je slapen in een kerk uit 1867. Overdag ga je heerlijk shoppen of bezoek je een museum in Mechelen. 

Een kamer boeken kan vanaf 89 euro. Meer info vind je hier.

 

Andere bijzondere hotels ontdekken? Hier vind je de meest unieke luxehotels in de wereld. Fan van Star Wars? Hier ontdek je 6 vakantiewoningen in de stijl van Star Wars.

 

Bekijk hier ook onze andere adressen: 

Barcelona: 6 x room with a view

Parijs: Shoppen, lunchen en logeren

Bilbao: 8 verrassende eetadressen

Stockholm: de 8 must-do's

 

En waag hier je kans om een vliegticket Antwerpen-Rome te winnen.