Home Lifestyle Reizen Hét kuuroord: Thermen R
Hét kuuroord: Thermen R

Als je binnenkomt bij Thermen R, ervaar je meteen het weldadige effect van dit bijzonder ruim opgezette complex van maar liefst 10.000 m2. Het is hier open en licht, wat meteen de stress van je schouders doet glijden. Je hebt keuze uit 7 verschillende sauna's, waar gedurende de dag diverse opgietsessies zijn, met verkwikkende of juist ontspannende geuren. 

Neem vooraf een scrub en je zorgt voor een volledige ontgifting van je lichaam. Een totale mentale detox krijg je dan weer in de meditatiesauna, een stilteruimte. Het enige geluid komt van een kabbelend fonteintje. Tussendoor ga je even heerlijk liggen soezen in één van de rustruimtes, bij mooi weer op de grote ligweide of op het strand (ja, dat lees je goed, er is een heus strand).

Geniet er van een flesje bubbels dat je bij je SheDeals-arrangement aangeboden krijgt. Naast de moderne strakke zwembaden is er ook een natuurlijke zwemvijver, waar je in zacht gefilterd water zwemt. En als je honger hebt gekregen van een hele middag baden, scrubben en zweten, kun je een hapje eten in de gezellige huiskamer, waar de chefs met dagverse producten allerlei lekkers op de tafel toveren.

Thermen R, Kaasterstraat 44, 8800 Roeselare (Rumbeke)

>>Boek nu je Shedeals-arrangement € 42,50 i.p.v. € 85 voor 2 personen