De mediterrane settingtopservice en het ‘feel good’ gevoel maken van de Hillside Beach Club (*) dé topbestemming voor de zomer. De themaweken van het vijfsterrenhotel zijn de max en met de zon op je bol en zee én strand naast je deur kan het écht niet misgaan. Dit staat er op hun programma in 2018.

1. ​Classical Music on the Sea

Classical Music on the Sea is het meest magische event in Hillside Beach Club. Het Kamerorkest van Ankara, één van de beste ensembles van Turkije, brengt de melodieën van Vivaldi’s Vier Seizoenen vanop een drijvend platform. Geniet op 3 augustus 2018 van het drijvende orkest bij een romantische, oranjerode zonsondergang over de Egeïsche Zee. Ook is er elke donderdag een Movie Night on the Beach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2. ​Feel Good Week

Voor wie nood heeft aan me-time, zijn er de ‘Feel Good’ themaweken. Tussen 6 en 12 mei én 1 en 6 oktober 2018 wordt Hillside Beach Club omgebouwd tot een Health Center met yoga, gezonde voeding en innerlijke rust als centrale gast. Neem deel aan een yogasessie op één van hun bijzondere locaties, denk aan Silent Beach (het rustige adults-only strand) of op een grote zeilboot bij zonsondergang. Fitness, wandelen, wellness, voedingsadvies en een gezond menu met mediterrane ingrediënten zorgen verder voor nieuwe energie. Breng je geest en lichaam verder tot rust met één van de wellnessbehandelingen in de Balinese SANDA Nature Spa, verscholen in een dennenbos, of in de authentieke Turkse SANDA Spa. Creatieve geesten kunnen zich dan weer uitleven tijdens artistieke workshops bij het bouwen van een terrarium, beschilderen van zijde of ontwerpen van mozaïek

3. Summer Challenge

Ook sportfanaten komen aan hun trekken tijdens de Summer Challenge 4 en 10 juni of tussen 24 en 29 september 2018. Alles staat dan in het teken van sport, actie, beweging en energie. Denk aan spinning op het strand of Cardio & Dance party’s met uitzicht op zee, maar ook fietsen, wandelen en joggen door de bergachtige en groene omgeving van Fethiye.  Daarnaast biedt Hillside Beach Club een watersportcentrum met héél wat sporten zoals zeilen, catamaran, canoeing, waterski en wakeboarden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hillside Beach Club

In Hillside Beach Club is de eerste officiële school voor waterskiën en wakeboarden in Turkije gevestigd.

Hillside Beach Club

In de bijzondere groene omgeving komen yogaliefhebbers tot rust.

Hillside Beach Club

Het heuvelachtige landschap biedt mooie wandelingen door de groene natuur, met prachtig zicht op het helblauwe water.

Hillside Beach Club

Wordt elke ochtend wakker met de geur van verse bloemen en geniet op je prachtige privé-terras van het uitzicht over de diepblauwe zee.

Hillside Beach Club

De omgeving en hun drie prachtige privé-stranden zorgen voor een oase van rust.

(*) Het hotel is gelegen in de Kalemya baai aan de Egeïsche kust, op 4km van Fethiye en op 1 uur rijden van de luchthaven van Dalaman (Turkije). Ze beschikken over 330 kamers en drie stranden, waarvan twee voorbehouden voor volwassenen. Drie restaurants bieden één van de beste hotelkeukens van Turkije. Gasten verblijven in vol pension met dranken bij de maaltijden.

 

Meer vakantietips