Home Lifestyle Reizen Hostellerie Mardaga: logeren in een eeuwenoud hotel

Hostellerie Mardaga: logeren in een eeuwenoud hotel

Hostellerie Mardaga: logeren in een eeuwenoud hotel

De bekende hostellerie Mardaga in As-Genk ontvangt al meer dan een eeuw gasten. Ook vandaag is het hotel nog steeds een ideale uitvalsbasis om Limburg op een authentieke en originele manier te verkennen.

Veel mensen trekken naar Hotel Mardaga voor de vele memorabele feesten die er gehouden worden, maar de Mardaga is meer dan dat. Zo ligt het Nationaal Park Hoge Kempen vlak bij het hotel. Wie de omgeving wil verkennen kan in het hotel brommers, elektrische fietsen, buggy's en zelfs driewielige tuktuks uitlenen.

In het restaurant van het hotel kan je zowel klassieke als typische regionale specialiteiten eten. Vooral de Limburgse asperges zijn een echte aanrader. Proef ook zeker van het kalfsvlees. Dit is één van de producten waarmee chef Jos Theys zijn expertise toont. 's Ochtends kan je aanschuiven aan een rijkelijk ontbijtbuffet dat de Limburgse gastvrijheid alle eer aandoet.

Hostellerie Mardaga maakt deel uit van de Limburgse groep "differenthotels". Deze groep omvat zeven hotels, elk met een eigen identiteit.

Praktische informatie:

Hostellerie Mardaga telt 18 kamers. Er zijn twee soorten kamers: Deluxe kamers en Junior suites. Een Deluxe kamer kost 65 euro per nacht (inclusief ontbijt) en een Junior suite kost 90 euro per nacht (inclusief ontbijt).

Adres:

Stationsstraat 121

3665 As (Genk)

+32 (0)89 65 62 65

Meer informatie: www.hotelmardaga.be