Tijd voor een uitstapje met Pasen! Londen lonkt tijdens de paasvakantie met brunches in hotte & nieuwe restaurants. Voor welke brunch ga jij?

Pikante brunch

Voor een exotische brunch zit je goed in het sexy Casita Andina van Martin Morales in Soho, met picante de huevos, ceviche en ander kleurrijk lekkers in eigeel en avocadogroen. Ook in hun pisco sour zit ei(wit), het perfecte excuus voor een paascocktail.

Brunch with a view

Wil je er een panoramisch uitzicht over The City bij? Dat krijg je bij je driegangenbrunch met bubbels à volonté in Oblix, hoog bovenin wolkenkrabber The Shard.

 

Fleurige brunch

Bloemenprints van Liberty London brengen je in lentesferen in Mayfair 34. Een  posh steakrestaurant, ook befaamd om zijn perfecte brunches. Denk Eggs Benedict (gepocheerd met spinazie en Hollandaisesaus, yummie) of omelette thermidor (met kreeft). Een cocktail erbij kan ook, in een coupe gedesigned door Kate Moss.

Vintage brunch

Voor een super gezonde brunch zit je goed in NAC. Tonijn met avocado en zeewier, bijvoorbeeld, of quinoasalade met granaatappel maar ook de traditionele poached eggs, en als je eens wil zondigen, een truffelburger met frietjes. Dat alles in een fluwelen vintage decor in  pasteltinten.

Umami brunch

‘s Zondags kun je hartig brunchen op z’n Japans bij Shackfuyu. Je kiest een groter gerecht (zoals varkensvlees met lenteuitjes en misosaus) en twee kleinere erbij (zoals garnaaltoast okonomiyaki en inktvis met zwarte peper en citroen), met kinako toast en wijn of prosecco à volonté. Delen en samen van alles proeven is de boodschap!

Naar Londen zoef je voor een prikje met de Eurostar Snap-formule. Bovendien geniet je van paaskortingen in prachtige designhotels. Zo krijg je nog tot 15 april in het fleurige  Soho Hotel 20% korting op je verblijf, met English breakfast en een fles champagne daarbovenop.

Meer tips voor Londen