Home Lifestyle Reizen Lunchen op de top van een berg

Lunchen op de top van een berg

Lunchen op de top van een berg

 

Ga je nog een weekje skiën en geniet je tijdens de middagpauze graag van een lekkere lunch? De hotel- en restaurantketen Relais & Châteaux zet nog gedurende de hele winter haar tafels buiten en organiseert culinaire ervaringen te midden van adembenemende berglandschappen. 

 

De chefs van Relais & Châteaux in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Staten nodigen vrienden, families en natuurliefhebbers uit voor hun 'Lunches on the Summit'. Een maaltijd in een gezellige tent op de plateau van La Tovière (Frankijk) na het skiën, een warme thee in Kitzbühel (Oostenrijk) na een vermoeiende dag langlaufen of een gastronomische picknick op de top van Whiteface Mountain (VS) na een stevige wandeling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Deze lunches sluiten aan bij de speciale formules die de keten sinds de zomer van 2012 aanbiedt. De zomer werd toen gevierd met spectaculaire picknicks in Frankrijk en Zwitserland en tijdens de herfst volgden gezellige diners aan het haardvuur en georganiseerde wandeltochten doorheen de mooiste stukjes natuur.

Meer info over de locaties via www.relaischateaux.com/summit
Inlichtingen en reserveringen: 00 800 2000 00 02

(IDP)