Home Lifestyle Reizen Luxe voor 2 in een doosje
Luxe voor 2 in een doosje

Je geliefde verrassen met een snuifje luxe? Dat kan probleemloos met de nieuwe geschenkdoosjes van Relais&Châteaux. Al vanaf € 169 koop je zo'n box voor een onvergetelijk diner of verblijf in een prestigieus hotel of restaurant.

Romantiek met een hoofdletter, daar zijn de nieuwe Creatie geschenkdozen van Relais&Châteaux geknipt voor. In elk van deze luxueuze dozen zit een kaartje om je cadeau te personaliseren, een waaier met de mogelijkheden waar de gelukkige uit kan kiezen, en een notaboekje om jullie ervaringen in te schrijven – meteen een mooi souvenir.

Keuze uit 3 categorieën:

– Gastronomie: een romantisch diner, vanaf € 169 voor 2 personen. Met keuze uit 160 restaurants, zoals de keuken van Cristopher Coutanceau (2 Michelinsterren) in La Rochelle. Daar geniet je van het degustatiemenu met amuses, een glas wijn of champagne, koffie en water.

– Arrangement: een overnachting met ontbijt, vanaf € 249 voor 2 personen. Met keuze uit 172 hotels. Zo kun je logeren in Firenze vlabij de Boboli tuinen in het prachtige Grand Hôtel Villa Cora. Met zwembad, terras, fonteinen en schitterende spiegelbalzaal.

– Passie: verwennerij in een spa, vanaf € 229 voor 2 personen. Met keuze uit 89 hotelspa's. een aanrader is alvast de prachtige L'Occitane Spa van Le Couvent des Minimes in het zuiden van Frankrijk. Met een ontspannende lavendelmassage van 50 minuten.