https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Reizen Reizen met BlackBerry
Reizen met BlackBerry

BlackBerry fan?
Dan doen we je ongetwijfeld een groot plezier met een overzicht van de handigste applicaties voor op reis!

 

 

De BlackBerry Travel App helpt je om je reisplannen te maken, te organiseren en te delen. In een enkele klik vind je de beste deals voor huurwagens of een update over je vlucht.

Met de HRS Hotelportal App kan je de beschikbaarheid van meer dan 250.000 hotels over de hele wereld bekijken, alsook een prijsvergelijking doen of de last minute aanbiedingen te bekijken. De GPS nabijheid-feature zorgt er bovendien voor om een hotel zo dicht mogelijk bij jou in de buurt te vinden.

Een heel erg leuke en onmisbare applicatie, vonden wij FancyTran, een gratis vertaal-applicatie die je teksten niet alleen vertaalt maar ook nog eens omzet naar uitspraak of spraakherkenning. De app kan in meer dan 30 talen vertalen en in meer dan 50 talen de uitspraak van woorden geven. Bovendien kan de app 14 gesproken talen herkennen.

Weten wat de weersvoorspellingen zijn voor jouw volgende vakantiebestemming? De WeatherTrax app geeft de weersvoorspellingen aan voor elke locatie ter wereld en kan je up-to-date verwachtingen geven met een forecast van de volgende vijf dagen waar je ook bent.

Een handig overzicht van wat je zeker niet mag vergeten in te pakken, maak je via de app Better Lists. Ook een handige tool overigens als je verjaardagswishlist wenst door te sturen naar vrienden en verwanten!

Daarnaast biedt BlackBerry ook nog een aantal leuke apps voor je vakantiefoto’s. Met Photo Studio voor BlackBerry kan je heel eenvoudig een aantal kleur, contrast en vormaanpassingen doen aan je foto’s.

Met PicMix kan je diezelfde foto’s in een montage naar keuze plaatsen en er bovendien een aantal leuke effecten aan toevoegen.

InstaPhoto is een app die je regelmatig zien opduiken op Facebook. Aan de hand van 25 vooraf ingestelde foto-effecten, zoals ‘grunge’ texturen, decoratieve randen en kleureffecten kan je je vakantiekiekjes net dat beetje extra geven.