Dat we deze zomer een retourtje richting het verre zuiden – of enige andere oorden for that matter – kunnen boeken, lijkt voorlopig niet erg waarschijnlijk. Ook festivals zitten er niet meteen in. Wil dat zeggen dat je de zomer dan maar volledig op je buik moet schrijven? Helemaal niet: want ook vakantie houden in je eigen achtertuin kan perfect én met meer flair dan je zou denken! Met deze 8 x originele ideeën wordt die verplichte staycation in juli en augustus een echte hit!

8 x originele ideeën voor een staycation in stijl

1. Glamping onder de sterren

Een eerste top-idee om je deze zomer alsnog in een luxe-glamping resort op één of ander exotisch eiland te wanen, is een inflatable bubble tent oftewel een ‘Garden Dome’! Een inflatable what now? Een bubble tent is – zoals het woord het zelf al zegt – doorzichtige bubbel die je makkelijk met lucht kan vullen waardoor het een soort iglo-tent wordt met 360 graden panoramisch zicht. De ruimte binnenin je garden dome is ruim en kan je zo gezellig of luxueus inrichten als je wil.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer lezen over reizen, wonen en mode in quarantaine: