Dit jaar geen exotische, verre reizen. Wél een leuke staycation. Wij vroegen aan enkele bekende gezichten hoe zij hun staycation het liefst doorbrengen. Je kent hen van hun inspirerende plaatjes in Ibiza, Zuid-Afrika of New York. Deze zomer is alles anders, en inspireren ze vanuit eigen stad, tuin of zetel. En wat blijkt? Nét zo leuk. Vandaag: Linda Tol, oprichter van Tol Eyewear & influencer.

Linda Tol

View this post on Instagram

Positive Vibes

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Job? Oprichter van Tol Eyewear & influencer.

Woonplaats? Amsterdam.

Lockdownlocatie? Linda is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. Ze woont in Amsterdam met haar partner en ze verbouwen momenteel een huis in Haarlem.

Het ultieme vakantiegevoel? “Dat krijg ik in Italië, Puglia. Ik ben er heel vaak geweest, maar het blijft mijn favoriet. Je hebt er mooie stranden, heerlijk eten, mooie natuur en veel bijzondere bezienswaardigheden op minder dan 2 uur vliegen.”

Een stukje natuur dichtbij waarvan je geniet? “De Amsterdamse waterleidingsduinen. Er is rust en ruimte, héérlijk om even naartoe te vluchten als je in de stad woont.”

Favoriete shopadresjes? “Voor een dagje in Amsterdam raad ik Salon Heleen Hülsmann aan, zij verkoopt tweedehands designerkleding, Love Stories voor lingerie, Rika en Moise. Als je tijd hebt voor een beautystop, boek dan zeker een facial bij Beauty Bewust.”

Vakantievibe in Amsterdam? “Daarvoor moet je bij Hangar Amsterdam zijn, een restaurant in een loods aan het water in Amsterdam-Noord. Alsof je heel even niet meer in Nederland bent, heerlijk.”

 

Meer tips voor je staycation:

Beeld: Getty Images