Het is nog even wachten op zwoel dansen in een club, maar gelukkig zijn strandbars een minstens even leuk alternatief! Wat roept meer zomer dan je van je strandstoel naar de beachclub te verplaatsen voor een wijntje of cocktail. Waarheen? Een van deze 8 strandbars bij onze noorderburen, in het hippe Zeeland.

8 x de hipste strandbars in Zeeland

1. BomBaai Strandbar (Westkapelle)

Lekker lui loungen, met zeezicht natuurlijk. Dat kan bij de hippe BomBaai Strandbar. Ontspannen op het terras met een lekker drankje erbij of à la carte dineren. Zeker de  wakame bitterballen zijn een aanrader. Naar de surfers kijken, doe je hier met de zee zo dichtbij dat je er bijna je tenen in kunt dopen. Wil je feesten op het strand? Dan kan je de hele club afhuren.

Strand Westkapelle 80, 4361 XZ Westkapelle, Nederland

2. Tulum (Noordwijk)

Strandbar Tulum heeft zijn naam niet gestolen. Deze prachtige beachbar biedt schattige parasols, wapperende linnen gordijnen, en bamboe en rotan meubels. De finishing touch zijn de vele hangplantjes. Trek je meest bohemian strandkleedje aan en maak je klaar voor een avond holiday vibes in deze strandbar in Zeeland.

Zeereep 104, 2202 NW Noordwijk, Nederland

3. Hippie Fish (Zandvoort)

Nog zo’n relaxed adresje in Zeeland, is Hippie Fish. Hier kan je niet alleen genieten van een Ibiza-sfeertje, je kan er ook meubels en déco kopen. Wie al op het populaire Spaanse eiland is geweest, weet dat de beste clubs ook een eigen bohemian shop hebben. Je gaat hier naar huis met zand tussen de tenen én massa’s interieur-inspiratie.

Boulevard Paulus Loot 3, 2042 AD Zandvoort, Nederland

4. Ubuntu Beach (Zandvoort)

Van dezelfde eigenaars en een even leuke ambiance: strandbar Ubuntu Beach. Zowel binnen als op het terras is het heerlijk vertoeven. In de hippe zeteltjes kun je uitblazen na een dagje zonnekloppen. PS: je kan de plek ook afhuren voor een heerlijke bbq on the beach of een groot feest.

Boulevard Paulus Loot 1, 2042 AD Zandvoort, Nederland

5. Strandpaviljoen Noord (Bergen aan Zee)

Wie de zon stijlvol wil zien zakken in de zee, zit goed op het luxueuze terras van Strandpaviljoen Noord. De ideale plek om tot rust in een strandbar in Zeeland. Dit moderne strandpaviljoen biedt bovendien een heerlijke kaart. Design-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de zaak werd ingericht door de bekende Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek. Redenen genoeg dus, om eens binnen te springen. In het stadscentrum van Bergen vind je een interieurwinkeltje van dezelfde eigenaars.

C.F. Zeiler Boulevard 3, 1865 BB Bergen aan Zee, Nederland

6. Aloha (Wijk aan Zee)

Deze kleurrijke, urban hotspot is meer dan een strandbar in Zeeland. Bij Aloha kan je surfen, yoga volgen, openluchtfilms kijken én feesten. En dat allemaal van zonsopgang tot -ondergang.

Reyndersweg 2, 1951 LA Velsen-Noord, Nederland

7. Woodstock 69 (Bloemendaal)

Wil je je stranddag afsluiten met een feestje? Haast je dan naar Woodstock 69 in Bloemendaal. Een knallende DJ en lekker opeengepakt volk, alles waar we al zo lang naar verlangen. Het gekke interieur en ontwerp, een mix van een boot en een cowboy-dorpje, stelen alvast de show.

Zeeweg 94 – tent 7, 2051 EB Bloemendaal aan Zee, Nederland

8. Beachhouse 25

Overdag is het bij deze trendy strandbar heerlijk loungen met de hele familie. ’s Avonds gaat de muziek een tandje harder en draait er vaak een DJ. Het interieur van Beachhouse 25 doet je even wegdromen van zwoele vakantie-oorden en de menukaart staat vol met lekkere tapas.

Walendijk 9, 4511 RK Breskens, Nederland

Lees ook