Home Lifestyle Reizen Time to relax: 5 vakantiewoningen met een gigantisch zwembad

Time to relax: 5 vakantiewoningen met een gigantisch zwembad

Time to relax: 5 vakantiewoningen met een gigantisch zwembad

Niets zo leuk als een mooie vakantiewoning zoeken en alvast uitkijken naar een heerlijke vakantie met je gezin of met vrienden. En liefst van al met een zwembad om aan te luieren. Wat blijkt? Size matters. Zoveel te groter het zwembad, zoveel te sneller de woning uitverkoopt. Dat blijkt uit cijfers van vakantiewoningverhuurder Interhome. Ze zetten meteen hun huizen met de meest bijzondere zwembaden op een rijtje.

Samen op vakantie maar een gevoelige maag? Hier vind je 6 tips om reisziekte te voorkomen.

Van een 25 meter bad in een oud landhuis in Kroatië tot een 80m2 groot zwembad op een landgoed aan de Costa Blanca en van een L-vormig zwembad aan de Côte d’Azur tot een zwembad met een formidabel uitzicht in Le Marche. Interhome zet haar 5 woningen met de grootste zwembaden op een rijtje.

Vakantiehuis Coucourelle *****, Provence, Frankrijk

Het is niet voor niets dat deze vakantiewoning een excellente beoordeling krijgt. Deze herenboerderij ligt op een stuk grond van 50 ha en maar liefst 4000m2 is omheind en bestemd voor de huurders. Het grote privé zwembad wordt het hele jaar verwarmd tot 30 graden. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Torrecorta *****, Istrië, Kroatië

Gelegen in een kleine middeleeuwse stad ligt dit mooie landhuis uit 1880 met jacuzzi, sauna en pizzaoven. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en zeer smaakvol ingericht. Eyecatcher is het 25 meter lange privé zwembad. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Angelina *****, Le Marche, Italië

In het prachtige Le Marche ligt vakantiehuis Angelina. Al rijdend over de lange oprijlaan passeer je het grote zwembad. Met een lengte van 15 meter biedt dit zwembad voldoende uitdaging voor sportievelingen die de dag actief willen beginnen. Diegene die liever wat rustiger aan doen is al dobberend uitkijken over de uitgestrekte wijnvelden ook een optie. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Casa Paris *****, Costa Blanca, Spanje

Wat je mag verwachten van een huis in deze prijsklasse vind je ook terug in vakantiehuis Casa Paris. Zeer ruime kamers, sauna, bubbelbad, fitnessruime, een prachtig uitzicht op zee en een mega privé-zwembad. Bij het zwembad zit een bar voor de broodnodige versnaperingen. Bekijk de woning hier.

Vakantiehuis Casa das Palmeiras ****, Algarve, Portugal

Het huis met de palmen is de letterlijke vertaling van deze kindvriendelijke villa, vlakbij Quinta do Lago aan de Algarve. Het zwembad ligt in een grote tuin en is voorzien van een speciaal deel voor kinderen. Uiteraard mag een poolhouse met douche en wc niet ontbreken. Bekijk de woning hier.

Meer tips voor een heerlijke vakantie: