Ken je de leukste glamping hotspots in België al? Dan kan je ook eens buiten onze landsgrenzen op verkenning gaan. Vooral onze noorderburen blijken kampioen in luxueus, op-en-top romantisch kamperen. De hipste glamping sites vol bohemien tipi’s en luxe-safaritenten deep in the woods? We zetten ze even op een rij!

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2022 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer tips voor de zomer? Lees dan nu Feelings grote zomerplan!

Op feeling.be vind je de hele zomer lang de beste tips, alle hotspots in onze buurlanden, het mooiste logies en nog veel meer genietadresjes op wondermooie bestemmingen. Kortom wij helpen je om het beste uit je zomer te halen. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Meer tips voor de zomer: