Helaas, een trektocht door de mistige bergtoppen van de Himalaya in Nepal of een zevendaagse into the wild Canoe trip in de ongerepte Zweedse natuur zitten er deze zomer misschien niet in. Maar niet getreurd, want ook in eigen land valt er heel wat avontuur en natuur te beleven. Nog wat inspiratie nodig? Misschien zijn een van deze back-to-nature activiteiten, met toch dat tikje glam wel iets voor jou!

1. Yoga suppen op het water

Move over wakeboarden en kanovaren, want sinds een aantal jaar is er een nieuwe sensatie in de hippe wereld der watersport. Zin om de Gentse binnenstad vanop het water te beleven? Huur dan eens een paddlebaord en sup je weg door het omvangrijke lokale waterwegennetwerk. Tijdens het suppen sta je rechtstaand op een soort van surfplank en baan je je rechtstaand met één peddel in de hand een weg vooruit.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

 

Meer lezen over staycation en reizen:

Openingsbeeld: Slow Cabins