Home Lifestyle Reizen Verrassende adresjes in Knokke die je nog niet kent

Verrassende adresjes in Knokke die je nog niet kent

Verrassende adresjes in Knokke die je nog niet kent

Schuif maar aan! Niet in de rij, maar wel aan tafel. Van een dame blanche tot een zomerse cocktail: op deze adressen wil je niet meer weg.

 

Zoute Avenue – coupe bubbels, a.u.b.

Deze high-end kapper aan de Zoutelaan moest al na één jaar uitbreiden naar een ruimer pand in de Dumortierlaan. Eigenaar Yves Vanhullebus mag zich meester in het knippen noemen door zijn vele stages bij o.a. Dessange. Droog haar knippen is een van de specialisaties hier, naast innovatieve extensions en kleuringen. Hier beleef je een totaalervaring door de free champagne én ‘VIP-wash’, met rug- en nekstoelmassage. Nú bellen: 050/333.931, want enkel op afspraak.

WAAR? Dumortierlaan 72

Brasserie Rubens – Garnaalkroketten & geschiedenis

De beste garnaalkroketten van het land, meer moet dat niet zijn. En niemand die ons zal tegenspreken, want Brasserie Rubens is een monument aan de Belgische kust. De brasserie opende in 1926 haar deuren als onderdeel van een hotel en verwende in die net geen 100 jaar heel wat internationale beroemdheden. Het interieur ademt de gezellige sfeer van een Britse gentlemen’s club. Ideaal dus om een regenachtige middag door te brengen.

WAAR? Zeedijk-Albertstrand 589

Items + B&B

Bea is ondertussen een icoon in designmiddens. Ze staat niet alleen bekend om haar sensationele designshop aan de Kustlaan, maar ook de B&B – diep verscholen in het Knokse groen – is een inspiratiebron voor iedereen die denkt te beginnen aan een rondje herinrichten. Wowfactor: 10.

WAAR? Kustlaan 289

Glacier de la poste –  Ice Ice Baby

Tea time las je aan de kust in met een ijsje. En waar anders dan bij Glacier de la Poste? Takeaway of in het salon: een lekkere coupe met vers fruit gaat er wat ons betreft op elk uur van de dag in en ook de allerkleinsten beginnen spontaan te juichen wanneer je hier halt houdt!

WAAR? Zeedijk 718

The Pharmacy –  Happy Hour

Wij hadden de eer om bartender Hannah Van Ongevalle tot Feeling-gastvrouw van december te mogen kronen, dus we promoten de speakeasy die ze met haar familie runt met plezier nog eens wanneer het weer om cocktails schreeuwt. Hét adresje om een namiddag shoppen in stijl af te sluiten.

WAAR? Elizabethlaan 178

Op zoek naar nog meer adresjes aan de kust? Download hier je gratis Kustspecial e-book.

 

Download dan hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust. 

Lees ook: