Home Lifestyle Reizen Vier mee met de 100 miljoenste Thalys reiziger

Vier mee met de 100 miljoenste Thalys reiziger

Vier mee met de 100 miljoenste Thalys reiziger

Vandaag werd het 100 miljoenste Thalys-ticket gereserveerd. Die symbolische mijlpaal viert Thalys met een feestelijk aanbod voor iedereen: van 9 tot 14 oktober zijn 100.000 tickets te koop aan slechts €49 voor een reis in eerste klasse (maaltijd inbegrepen) naar Parijs, Keulen, Amsterdam of Düsseldorf.

 

Parijs, Keulen, Aken, Amsterdam, Antwerpen of Düsseldorf, de Thalys-steden zijn de gedroomde bestemmingen om er even tussenuit te zijn. Extra relaxed wordt de trip als je maar op de sneltrein hoeft te stappen en verwend wordt met een lekkere maaltijd, extra ruime zetels, gratis magazines en gratis wifi aan boord. Het comfort van de eerste klasse van Thalys geniet je al van in het station: met een Comfort 1-ticket heb je ook toegang tot comfortabele lounges voordat je in de trein stapt. 

Snel zijn is de boodschap! Het speciale Flash Comfort 1 ticket om de 100 miljoenste Thalys-reiziger te vieren, kun je boeken op www.thalys.com van 9 oktober 9u tot 14 oktober middernacht. Je reis moet vallen tussen 12 november 2013 en 8 januari 2014.

Prijs: € 49 per enkele reis in Comfort 1 klasse, naar elke Thalysbestemming. De tickets niet inwisselbaar noch terugbetaalbaar. Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.

(EVE)