Feeling GOLD New York

Deze maand staat onze Feeling GOLD helemaal in het teken van de Big Apple. Ontdek dé beste modeadresjes, de leukste slaap-, eet- en cultuurtips voor een geslaagde citytrip in New York.

Deze maand in pakket met Feeling.

Deze week ligt de nieuwe Feeling in de rekken, mét de 100 pagina’s tellende special Feeling GOLD over New York erbij. Als die je zin geeft om zelf naar The Big Apple te vertrekken, hebben we goed nieuws: Met WOW Air vlieg je al voor minder dan € 130 de oceaan over.

WOW: hoe kan dat?

WOW Air is een Ijslandse low-cost luchtvaartmaatschappij die in 2011 werd opgericht door de Ijslandse ondernemer Skúli Mogensen, en vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 38 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika vliegt.

De maastchappij beroemt zich erop ‘de goedkoopste en de gezelligste‘ te zijn, en maakt dit waar door bijvoorbeeld een ticket naar New York al aan € 129,99 aan te bieden. Dit is het basistarief. Als je bagage wil inchecken, zelf je stoel kiezen, extra beenruimte wil,… kom je duurder uit, maar dan nog zijn de tarieven vaak erg interessant.

Gratis tussenstop in Ijsland

De vlucht Brussel-Reykjavik duurt iets meer dan 3 uur. De vlucht Reykjavik-New York duurt ongeveer 6 uur. De stop-over duurt meestal maar een uurtje, maar kan kosteloos verlengd worden zodat je je reis naar New York kunt combineren met een paar dagen Ijsland.

WOW Air vliegt op New York, maar o.a. ook op nog 13 andere Amerikaanse bestemmingen zoals Boston, Washington, Pittsburgh, San Francisco, Los Angeles,…

WOW Air

WOW Air

Meer bestemmingen en info vind je op www.wowair.be

Kan je niet wachten om die citytrip naar New York te boeken? Check dan zeker ook onze Feeling GOLD New York special. Vanaf 19 september in de winkel, samen met het oktobernummer van Feeling. Go, go, go!

Hier lees je meer over New York: