Ben je panisch als het op je koffers aankomt? Want wat als je valies verloren geraakt onderweg of van de bagageband valt? Dan sta je daar mooi zonder zonnecrème en bikini. Er dan maar een labeltje aanhangen, want dan vind je hem sowieso terug. Maar is dat eigenlijk wel zo slim?

Wist je dat er een koffer bestaat waarvoor er al 3000 mensen in de wachtrij staan? Hier lees je waarom hij zo populair is.

Een gouden tip

Je koffer nooit kwijtraken doe je met een labeltje, want je naam en adres aan je bagage hangen, zorgt ervoor dat hij sneller terug bij jou komt. Maar wist je dat dit eigenlijk allesbehalve slim is?

Richard Clive Owens reist veel voor zijn werk en vertelde aan Mamamia waarom bagagelabels net niet zo veilig zijn. Zo’n naam- en adreslabel zeggen eigenlijk: “Het huis op dit adres is leeg, dus breek in en neem gerust je tijd”. Je bezorgt er inbrekers dus flink wat minder research mee.

Als alternatief raadt Owens aan om het adres van je job op te schrijven. Zo komt je verloren koffer via je naam en werkplaats ook weer bij jou terecht. Een gouden tip, toch?

Meer bagage-weetjes

SOURCE: cosmopolitan NL