Zon, zee en lekker eten. Meer hebben wij niet nodig om tot rust te komen. Dus trokken we naar het Mazagan Beach & Golf Resort in Marokko, en kwamen meer dan tevreden terug.

Net terug van een deugddoende reis, maar toch nog iets nodig om alvast naar uit te kijken. Wij tippen een tripje naar Marokko. Wat je kunt verwachten: goed weer, veel en lekker eten en rust. Die rust vind je zeker in het Mazagan Beach Resort in El Jadida. Je kunt er aan het zwembad liggen met een boek, wandelen in het prachtige resort of paardrijden langs de kustlijn. 5 redenen om nu te boeken.

1. Een prachtig hotel

Het vijfsterrenhotel Mazagan Beach & Golf Resort ligt in El Jadida. In het hotel – met prachtig interieur in Marokkaanse stijl – voel je je meteen thuis. Bovendien is er geen kans op verveling. Je kunt een wandeling maken aan het strand of in het resort, maar net zo goed paardrijden, met quads eropuit trekken of genieten aan een van de zwembaden.

2. Kidsproof

Wil je graag met de kids op reis? Dan is dit hotel perfect. Naast de verschillende activiteiten kunnen je kinderen samen met anderen spelen in de Kids Club, waar een team de kinderen opvangt en activiteiten voorziet.

3. Heerlijk eten

Een vakantie is pas geslaagd als je kunt genieten van heerlijke lokale specialiteiten. In het hotel vind je verschillende restaurants. Ben je niet helemaal tuk op de Marokkaanse keuken of wil je eens iets anders, dan kun je naar het restaurant met wereldspecialiteiten of geniet je van heerlijke, verse vis in het visrestaurant.

4. Perfect om een balletje te slaan

Het hotel is bovendien perfect voor wie houdt van golf. Nog geen pro? Geen probleem, neem gewoon enkele privélessen, lachen gegarandeerd. Of ga gokken in het casino. Houd je het liever rustig, dan is een bezoekje aan de spa een must.

5. Lokale marktjes

Natuurlijk wil je ook iets van de omgeving bekijken. In El Jadida kun je een tour doen met een gids en uiteraard geniet je van de typische Marokkaanse lokale marktjes.

Praktisch: 

Wij vlogen van uit Brussel naar Casablanca. Het hotel voorziet bussen van en naar de luchthaven. De prijs van een kamer start vanaf ongeveer 170 euro per nacht, afhankelijk van de wisselkoers. 

Meer reistips: