Ken jij de mooiste wandelroute van de Oostkantons al? Tussen Malmedy, Eupen en Monschau ligt een unieke wandeling voor wie van natuur en rust houdt: wij wandelden hem voor en verklappen je de mooiste plekjes onderweg.

 

Veilig in de Venen

Onze favoriete startplaats? Baraque Michel bij de Mont Rigi, het tweede hoogste punt van België. Het restaurant op 674 meter draagt dezelfde naam als de veenvlakte erachter. Bij een huisgebrouwen biertje kun je de kaart nog even bestuderen vooraleer je de wandeling van je keuze aanvat.

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Lees ook: