Wat doet er in stresserende tijden als deze meer deugd dan even tot rust te komen in het puurste stukje van België? De waaier aan wandelroutes in de Hoge Venen in de Oostkantons, tussen Malmedy, Eupen en Monschau. is enorm: van stukjes Grande Randonnée tot echte droomwandelingen.

Veilig in de Venen

Onze favoriete startplaats? Baraque Michel bij de Mont Rigi, het tweede hoogste punt van België. Het restaurant op 674 meter draagt dezelfde naam als de veenvlakte erachter. Bij een huisgebrouwen biertje kun je de kaart nog even bestuderen vooraleer je de wandeling van je keuze aanvat.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer tips voor de perfecte staycation: