Home Lifestyle Reizen Wauw! Sterren kijken vanuit een glazen chalet in Nieuw-Zeeland

Wauw! Sterren kijken vanuit een glazen chalet in Nieuw-Zeeland

Wauw! Sterren kijken vanuit een glazen chalet in Nieuw-Zeeland

(Bijna) niets doet ons hartje sneller slaan dan een extra reis voor op onze bucket list. Een reis naar Nieuw-Zeeland en glampen in deze coole glazen chalets komt er onmiddellijk op.

Deze ‘PurePods’ zoals ze heten, wil je écht even zien. Ze liggen op verschillende plaatsen midden in de natuur in het prachtige Nieuw-Zeeland. Voor pottenkijkers moet je in deze glazen chalets geen schrik hebben, want ze liggen ver van de bewoonde wereld, en zijn enkel via een wandeltocht te bereiken.

Naast een heerlijk bed en warme douche is er weinig te bespeuren in de hut. Geen wifi en amper telefoonverbinding, maar dat heb je met dit uitzicht helemaal niet nodig, want vanuit je bed kun je genieten van de prachtige natuur of romantisch samen naar de sterren kijken.

Bekijk ook: Hier bekijk je het noorderlicht vanuit je bed

Lief voor het milieu

In de chalet geniet je van een prachtig uitzicht over de natuur. Bovendien zijn de PurePods lief voor het milieu. Water wordt bevoorraad met vers water uit de buurt en voor elektriciteit wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie en biologische brandstoffen.

Lees ook: glamping 2.0: slapen in een yurt op een rooftop in New York

Foto’s: PurePods Nieuw-Zeeland

Meer over reizen: