Home Lifestyle Reizen ZIEN: de schoonheid van 7 ondergewaardeerde reisbestemmingen

ZIEN: de schoonheid van 7 ondergewaardeerde reisbestemmingen

ZIEN: de schoonheid van 7 ondergewaardeerde reisbestemmingen

Wat als je de Grand Canyon al bent overgevlogen en de Machu Picchu hebt beklommen? Hoog tijd om een nieuwe bucketlist te maken, lijkt ons. Kijk daarbij verder dan de doorsnee wereldwonderen en laat je verrassen door deze 7 reisbestemmingen die volgens Skyscanner ondergewaardeerd blijven.

Even genieten: dit waren de mooiste reisfoto’s van 2016.

7 ondergewaardeerde reisbestemmingen

De Cookeilanden

Wie hier vertoeft, is net op een onbewoond paradijs. Ontdek de Polynesische cultuur op eilanden als Mau’ke en Mangaia of maak een trekking door de dichte regenwouden. In de namiddag relax je zalig op de hagelwitte stranden van One Foot Island. Boeken!

Martinique

Dé parel van de Caribische Zee. De drukke hoofdstad Fort-de-France staat in contrast met lieflijke landschappen, regenwouden en fantastische stranden. Hoogtepunt? Deze Diamond Rock.

Guam

Voor Japanse toeristen is het eiland Guam, met haar kleine dorpjes en fantastische zonsondergangen, een favoriete vakantiebestemming. Vanuit Europa kun je de toeristen op een hand tellen. Betalen doe je er met Amerikaanse dollar want het eiland hoort bij de VS.

De Kaapverdische eilanden

Ze worden populairder, maar nog altijd vind je hier geen massatoerisme. Geniet van prachtige bloemenvalleien en suikerrietplantages omringd door bergen. Relaxen doe je op paradijselijke stranden zoals Chaves Beach.

Slowakije

Veel toeristen werpen een blik op Slowakije maar missen de speciale plekken. Outdoor liefhebbers kunnen wandelen rondom watervallen omgeven door dichtbeboste wouden of klimmen tot de top van het Tatragebergte, dat een natuurlijk grens vormt met Polen.

Paraguay

Veel bezoekers van Zuid-Amerika zien Paraguay over het hoofd en kiezen voor Argentinië en Brazilië. Maar hier ben je net weg van de toeristische business. Het is een land van extremen met aan de ene kant casino’s en shoppingcentra en aan de andere pure natuur, met onder meer Ybycuí National Park.

Mongolië

Door Mongolië trek je over het platteland in de voetsporen van nomaden en overnacht je in een traditionele yurt. Het land heeft een ongekend mooie natuur en bijzondere cultuur die je voor altijd bijblijft.

Reiskriebels te pakken?

Een nieuwe reistas en 9 andere must-haves die al je voornemens waarmaken
5 handige apps voor op reis
Met deze techniek krijg je écht alles in een handbagagekoffer