Home Lifestyle Wonen 5 manieren om je interieur een instant update te geven

5 manieren om je interieur een instant update te geven

5 manieren om je interieur een instant update te geven

Een nieuw seizoen, een nieuw interieur. En daar hoef je jouw meubels niet voor aan de deur te zetten. Met enkele kleine aanpassingen aan je inrichting, krijgt je woning een instant update.

1. Papiertje, papiertje aan de wand

De tijd van dagenlang klungelen met onhandige rollen behangpapier en lijm die overal blijft hangen behalve daar waar het nodig is, is gelukkig al lang voorbij. Tegenwoordig plak je in een mum van tijd een nieuw easy-to-apply papiertje tegen de muur. Kies dit seizoen eens voor een vrolijk printje en geef één van je muren zo een fris en uitbundig accent.

behangpapier

2. Daar zit een geurtje aan

Het is verbazingwekkend wat voor een effect de geur in een kamer heeft op de hele ambiance van die ruimte. Kies elk seizoen een nieuw geurtje met seizoensgebonden aroma’s en haal zo de sfeer van het moment in huis.

3. Voer voor je bijzettafel

Een nieuwe kaarsenhouder, nieuwe onderleggers en de laatste bestsellers van het moment: de accessoires op je bijzettafel geven je interieur de finishing touch en kunnen bovendien een heel tijdsgebonden accentje geven. Oude boeken, oud gevoel, nieuwe boeken, nieuw avontuur.

4. Berengoed beddengoed

Denk eens even aan het gevoel dat je krijgt van net gewassen, kraakverse lakens op het bed. Doe dat gevoel nog eens maal tien en je krijgt een idee van wat gloednieuw bedlinnen met je interieur, je gemoed én je nachtrust zal doen.

beddengoed

5. Stof tot nadenken

Een simpele aanpassing met een gigantisch effect? Nieuw textiel. Denk; nieuwe kussenslopen, een nieuwe tafeldoek of in de meer extreme gevallen zelfs een nieuwe zetelhoes. Haal eens alles uit de kast en ga voluit voor kleur, print en textuur.

 

Lees ook

Deze Belgische decoblogs moet jij gewoonweg volgen

Kamerplant zkt. Mooi pot

Kijk binnen in dit nieuwe huis met oude ziel