Je kleerkast voorbereiden op de herfst is niet zo moeilijk met al de trends die naar je hoofd worden geslingerd. Maar wat met je huis? Jouw stulpje heeft misschien ook wel nood aan een serieuze herfstschoonmaak. Tijd om je kamers op te frissen met deze 5 interieurtips!

1. Hout is het nieuwe goud

Outside wordt inside wat wil zeggen: haal de natuur in je huis! Goud is nog steeds een trend maar als je écht hip wil zijn, voeg je daar houtelementen en takjes aan toe. Zolang het je maar een warm gevoel geeft! Snij je groentjes op een houten snijplank, verander je salontafel in een houten exemplaar of verlicht je kamer met een wooden luster. Cosiness gegarandeerd!

2. Hallo, hygiëne!

Wind, regen en wisselende temperaturen zorgen ervoor dat de ziektekiemen je al snel te pakken krijgen. Daarom is hygiëne super belangrijk! Investeer in een leuk zeeppompje zodat je handen wassen een gewoonte wordt en kook bijvoorbeeld al-tijd met een keukenschort aan. Wij tippen er hieronder eentje van Dutchdeluxe!

3. Opgeruimd staat netjes

Investeer in opbergdozen zodat je magazines, dekentjes en (kinder)spullen niet hun eigen leven gaan leiden. Zorg er ook voor dat je badkamer on point blijft en je juweeltjes niet laat rondslingeren. Zou zonde zijn als je er eentje kwijt geraakt. Om dat te vermijden kan je een leuk juwelendoosje shoppen, zoals een gouden schildpadje (zie hieronder!).

4. Subtiele details

Deze herfst en winter gaan we voor een knuffelbaar interieur. Voeg wat pluisjes toe aan je woonkamer in de vorm van een schapenvelletje of zet een zachte knuffel op de kast. Heb je een open keuken? Creëer dan wat orde met leuke kookaccessoires en keukentoestellen. Een must have is een nootmuskaatmolen van Peugeot, want jup: het ‘witte saus’-seizoen is back!

5. Tea time!

Aperol Spritz’ en Cosmopolitans worden ingeruild voor een heerlijk kopje thee. Geniet ook on the job of in de trein van jouw vers tasje geluk en schaf jezelf een leuke thermos aan. Staat meteen ook leuk op het aanrecht ;-).

Theethermos Jungle

Flow Tea
€ 29,95 – Bekijk het hier

Bbq Style Apron Denim

Dutchdeluxe
€ 79,95 – Bekijk het hier

Cadeauset

The Gift Label
€ 18,97 – Bekijk het hier

Sieradendoosje – schildpad

À la
€ 39,95 – Bekijk het hier

Doosje van glas diamantvormig

À la
€ 26,95 – Bekijk het hier

Diep Bord – Indi Grey

Serax
€ 16,50 – Bekijk het hier

Zeepdispenser Glas Grijs

Bloomingville
€ 18 – Bekijk het hier

Porcelain Stories Voorraadpot

Räder
€ 19,95 – Bekijk het hier

Boomstam schaal

Bowls and Dishes
€ 35 – Bekijk het hier

Nootmuskaatmolen

Peugeot
€ 46 – Bekijk het hier

Meer interieur-inspiratie