Home Lifestyle Wonen 5 x viva vintage in Limburg
5 x viva vintage in Limburg

Van oude meubeltjes tot kleding. Retrostijl is helemaal trendy. En bij deze 5 adresjes in Limburg vind je alles om je onder te dompelen in vintage.

Kringwinkel ReTroFee

Kringwinkel ReTroFee

Je moet je niet schamen om een tweedehandswinkel binnen te lopen. Het is hip, trendy en je vindt er unieke spulletjes tegen een prijsje. En dat is het geval bij ReTroFee. Van 70's servies tot vintagemeubels. Je vindt er alles.

Kringwinkel ReTroFee, Stationsstraat 76, 3910 Neerpelt

Paplou

Kledingwinkel Paplou

Alle fashionitas die van vintage houden, moeten binnengaan bij kledingwinkel Paplou. Je vindt er kleding, tassen, juwelen en hebbedingen voor zowel hem, haar en kinderen. De vriendelijke verkopers staan je graag bij met stylish retro kledingadvies.

Paplou, Dorpsstraat 37B, 3500 Hasselt

Villa Vintage

Villa vintage

Petra Claes en Egon De Greef zijn echte schattenzoekers van vintage items. Eerst voor henzelf. Maar intussen hebben ze hun eigen showroom Villa Vintage waar ze al hun buitengewone vondsten verkopen. Van Monchichi's tot 50's stoelen: hier vind je vintage pareltjes.

Villa Vintage, Larenstraat 58, 3560 Lummen

Swiet

Swiet

Nooit meer saaie muren dankzij Swiet. Deze winkel uit Lommel biedt een uitgebreid gamma behangpapier aan in verschillende kleuren en patronen. Dus zoek je iets uit de jaren 60 of 70 stijl? Swiet heeft het. Ook zijn ze gespecialiseerd in het restaureren en restylen van oude meubels.

Swiet, Leuken 117, 3920 Lommel

Cinema Cameo

Cinema Cameo

25 jaar nadat Cinema Cameo zijn deuren sloot, werd het eindelijk (en gelukkig) gerenoveerd. Het resultaat? Een prachtig retro filmcomplex waar ze zowel klassiekers als nieuwe films spelen. Leuk weetje: ze hebben één tarief voor iedereeb: 6 euro.

Cinema Cameo, Naamsevest 45, 3800 Sint-Truiden

Zo dol op retro dat je er elke dag kan bijlopen alsof je uit de jaren 50, 70 of zelfs 80 komt? ? Neem dan een kijkje bij deze trendy vintage winkels in Antwerpen en in Gent.