Home Lifestyle Wonen 6 Belgische blogs over Deco en design die je moet volgen

6 Belgische blogs over Deco en design die je moet volgen

6 Belgische blogs over Deco en design die je moet volgen

Tijd om je interieur op te frissen? Blogs over decoratie en wonen zijn de perfecte plekjes om inspiratie op te doen. Wij selecteerden 5 van onze Belgische favorieten.

1. Baroness O.

Voor prachtige designstukken surf je best naar Baroness O. Vriendinnen Anne en Hanna zijn gepassioneerd door design en dat zie je. Bovendien laten ze ook de designers zelf aan het woord, door hen telkens 10 vragen te stellen. 

Baroness O.

 

2. Woonblog

Britt en Tom startten in 2012 woonblog omdat ze zelf op zoek waren naar inspiratie om hun appartement in te richten. Ze geven hun persoonlijke kijk op de interieurwereld met veel aandacht voor vintage en tweedehands, Mid-Century modern en Scandinavisch design. Ondertussen zijn ze razend populair en zijn er zelfs woonboeken van hun hand.

Woonblog

 

3. Coco Lapine Design

Sarah is van Antwerpen, maar woont in Berlijn. Ze deelt foto's van alles wat haar inspireert op haar blog Coco Lapine Design, een perfect plekje om je te laten inspireren. 

Coco

 

4. Ergenstussenin

Eliza kocht in 2013 samen met haar lief een huis. Tijd voor een renovatieproject. Onder de noemer PROJECT'(1)4 schrijft ze erover op haar blog Ergenstussenin.

Ergenstussenin

 

5. No Glitter No Glory

Niet alleen voor mode en beauty moet je bij No Glitter No Glory zijn. In de categorie 'Deco' geeft ze haar kijk op en tips over interieur.  

No Glitter No Glory

 

6. W District

Laurence Windels schrijft op W District over kunst interieur en design.

W district

 

Op zoek naar een leuke bloempot om je interieur wat op te fleuren? Hier vind je er enkele. Ook geurkaarsen kunnen sfeer brengen. Ontdek hier onze favorieten voor de winter.