Home Lifestyle Wonen Actie: De draagbare tuinlamp ‘Kabaz’ van Modular, nu te koop voor...

Actie: De draagbare tuinlamp ‘Kabaz’ van Modular, nu te koop voor 702€ in plaats van 925€.

Actie:  De draagbare tuinlamp 'Kabaz' van Modular, nu te koop voor 702€ in plaats van 925€.

Opdat uw tuin er ook 's nachts schitterend groen zou bij liggen stellen wij u 'Kabaz' voor, een staanlamp met een nieuwe en eigentijdse vormgeving.

 

Spelen met licht

Deze multifunctionele tuinverlichting voldoet aan eenieders wensen dankzij de gepersonaliseerde zijpanelen, waardoor de lamp nu eens oosters, dan weer 'beach' oogt. Ze draagt bij tot de sfeer en de veiligheid en beantwoordt aan de normen inzake waterdichtheid en duurzaamheid. Modular zorgde bovendien voor een extra troef: milieuvriendelijk licht dankzij leds. 
 

Actieprijs

De lamp 'Kabaz' die we je aan een speciale Feeling Wonen-prijs aanbieden, is geschikt voor de tuin, het terras en de gevel, maar ook als sfeerverlichting. Ze is uitgerust met een draad van 5 meter en kan makkelijk verplaatst worden. Ze is beschikbaar in zwart, wit en kaki en is gemaakt van aluminium en polycarbonaat. Afmetingen: 30 X 30 X 41 cm.
 

Modular Lighting Instruments

Modular Lighting Instruments speelt al sinds 1980 een internationale pioniersrol op het vlak van architecturale verlichting. De exclusieve designverlichting van Modular wordt overal ter wereld gebruikt voor prestigieuze projecten en privé nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle info over Modular : www.supermodular.com.
 

Zo bestelt u deze prachtige tuinlamp

Stort de som van 702 € op IBAN-rekeningnummer BE 23 3300 5866 9391 op naam van Sanoma Magazines Belgium, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem. Vermeld als mededeling ‘Kabaz' + de gewenste kleur (wit, zwart of kaki). Elke bestelling wordt zonder bijkomende kosten bij je thuis afgeleverd. Vergeet niet ons het leveringsadres (met telefoonnummer, bij voorkeur GSM) te mailen naar nicole.frippiat@sanomamedia.be of per post op het hoger vermelde adres.
 
 
 
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Indien je niet tevreden bent over je aankoop, heb je de mogelijkheid om het artikel in perfecte staat en in zijn oorspronkelijke verpakking binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen (de verzending gebeurt op je kosten). Voor de privacyclausule, zie de colofon van Feeling Wonen. Voor bijkomende vragen of inlichtingen: 02.776.22.53 (ma-do, 10u30 – 18u).