Home Lifestyle Wonen Actie: Koop de “Gargantua” van Extremis aan een speciale Feeling Wonen prijs

Actie: Koop de “Gargantua” van Extremis aan een speciale Feeling Wonen prijs

Actie: Koop de "Gargantua" van Extremis aan een speciale Feeling Wonen prijs

Doe u zelf een plezier met deze slimme tafel met regelbare zitting. Met deze speciale Feeling Wonen actie betaalt u 3.500€ in plaats van 4.000€ voor de tafel 'Gargantua' van Extremis, een designklassieker 'Made in Belgium'

 

Tijdloze designklassieker

De tafel voor binnen en buiten 'Gargantua' werd in 1994 ontworpen door Dirk Wynants en groeide meteen uit tot een tijdloze designklassieker met een heel rationeel ontwerp: één vorm, één uitvoering, één afmeting! Een echt familiemeubel waar iedereen – de kinderen in het bijzonder – op gelijke ooghoogte krijgt. De zitting kan in vier verschillende posities geïnstalleerd worden. De laagste positie is geschikt voor volwassenen, de middelste stand is bestemd voor personen met een gemiddelde lichaamslengte en de hoogste positie is ideaal voor kinderen. De bank kan ook op dezelfde hoogte worden gebracht als het tafelblad (Ø 146 cm, h 75 cm) en zo als verlengstuk fungeren. De bank bestaat uit vier onafhankelijke delen, die elk met één van de vier tafelpoten verbonden zijn. De tafel 'Gargantua' biedt plaats aan 8 tot 12 personen.

Weerbestendig

Ze is robuust gebouwd en bestand tegen elk weertype. De delen waar het lichaam in contact komt met de tafel zijn van iroko, het midden van van het tafeloppervlak van geperforeerd roestvrij staal en de poten en het onderstel van gegalvaniseerd staal.

Handelsmerk

Makkelijk te demonteren, hout dat werd geselecteerd in samenspraak met het WWF, een doelbewuste vermindering van overschotten tijdens het productieproces, een tijdloos ontwerp…: de tafel 'Gargantua' draagt het DNA van Extremis in zich: innovatie, functionaliteit en aandacht voor mens en milieu. Dat laatste is zowat het handelsmerk van de collectie tuinmeubilair van Extremis: het leven wordt er mooier en aangenamer door, in alle betekenissen van het woord…. Meer info over de producten van Extremis: www.extremis.be

 

Zo bestelt u dit schitterende tuinmeubel

Stort de som van 3.500 € op IBAN-rekeningnummer BE 23 3300 5866 9391 op naam van Sanoma Magazines Belgium, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem. Vermeld als mededeling ‘Gargantua'. Elke bestelling wordt zonder bijkomende kosten bij u thuis afgeleverd. Vergeet niet ons het leveringsadres (met telefoonnummer, bij voorkeur GSM) te mailen naar nicole.frippiat@sanomamedia.be of per post op het hoger vermelde adres.

 

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u de mogelijkheid om het artikel in perfecte staat en in zijn oorspronkelijke verpakking binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen (de verzendingskosten worden door u betaald). Voor de privacyclausule, zie de colofon van Feeling Wonen. Voor bijkomende vragen of inlichtingen: 02.776.22.53 (ma-do, 10u30 – 18u).