Home Lifestyle Wonen Antwerpen maakt zich op voor De Invasie

Antwerpen maakt zich op voor De Invasie

Antwerpen maakt zich op voor De Invasie

Het designersplatform De Invasie trekt op 23 en 24 maart naar Antwerpen, met in zijn kielzog 70 ‘strijders’: jonge ontwerpers uit uiteenlopende disciplines die laten zien wat ze in hun mars hebben.

 

 ‘De Invasie van Antwerpen’ (DIVA) is een van de vele initiatieven die het platform organiseert om pas afgestudeerde designers meer zichtbaarheid te geven en te ondersteunen bij het begin van hun loopbaan. Het voormalige Etnografisch Museum aan de Suikerrui vormt het strategische centrum van het evenement. Hier tonen en verkopen de jonge ontwerpers uit België en Nederland o.m. meubels en interieuraccessoires, foto’s, illustraties, juwelen en kleding. Ze worden vergezeld door 3 jonge kunst- en designorganisaties, een boetiek waar u mode uit studentencollecties of jong talent kunt kopen en de ‘Old Shop’, waar oudgedienden van De Invasie die professioneel doorgroeiden hun ontwerpen laten zien.

Feeling Wonen steekt een handje toe

 
Feeling Wonen ondersteunt deze actie en geeft, i.s.m. De Invasie, 2 cadeaubonnen t.w.v. 250€ weg. Het enige wat u hoeft u te doen is het formulier op pagina 38 van ons nummer van deze maand invullen en ter plaatse (in het Museum) afgeven. Tot dan! De Invasie van Antwerpen (DIVA), 23/3, 11u-19u, en 24/3, 11u-18u, Oud Etnografisch Museum, Suikerrui 19/Kaasstraat, 2000 Antwerpen. www.deinvasie.be – www.deinvasievanantwerpen.be.