Op haar instagramaccount gunt Liesbeth De Puysseleir haar meer dan 15.000 volgers een kijkje in haar leven als fulltime mama. Nu gunt ze ons via Westwing ook een kijkje in haar interieur.

Luister naar je hart

“Sinds 2012 stopte ik als verpleegkundige en werd ik voltijds mama. De job is nog steeds ondergewaardeerd, maar ik geniet er echt van. Ik kan tijd spenderen met de kinderen en me bezighouden met de inrichting van ons huis. Sinds deze herfst wonen we in ons nieuwe huis: een woning uit de jaren ’30 die volledig is opgefrist. Ik heb altijd waarde gehecht aan een mooi interieur, maar nu ik thuis ben, vind ik het nog heerlijker om de juiste items te zoeken. Inspiratie haal ik uit magazines of op het internet, maar eigenlijk ook het dagdagelijkse leven en musuea. Mijn ultieme stijltip? Luister vooral naar je hart, je moet het zelf mooi vinden.”

“Ik omschrijf mijn stijl als eclectisch, ik wil me niet beperken tot één specifieke stijl. Al wil ik geen schreeuwerige kleuren in mijn interieur. Waar ik meest trots op ben: mijn Togo, ik voelde me echt volwassen toen ik hem kocht (lacht).”

De zoektocht

“Ik moet soms maanden zoeken naar het stuk dat ik perfect vind. Een item dat mijn visie symboliseert, is de salontafel in travertin (Italiaanse natuursteen, red.). Ik droomde van eentje, maar wilde geen nieuwe kopen aan een woekerprijs. Na een jaar zoeken, vond ik er eentje in de kringwinkel voor 35 euro. Tegelijkertijd kan ik heel impulsief zijn: als ik op zoek ben naar nieuwe gordijnen, kan ik die op een week kiezen en bestellen. Ik wil geen uren rondsurfen en piekeren over mijn interieur.”

“Mijn favoriete plek is de keuken, het hart van het huis. Samen met de keukenbouwer heb ik een jaar aan het ontwerp gewerkt. Ik ben heel trots op het design, elk detail klopt. Als ik terugkom van de hectische schoolrun, vind ik het heerlijk om in stilte een kopje koffie te drinken.”

Favoriete adresjes

“Ik pin me niet vast op één stijl of merk. Onze meubels zijn een mix tussen goedkope stukken en duurder design. Ik ga regelmatig naar de kringwinkel om nieuwe stukken te zoeken. Daarnaast vind ik Modern Living een mooie interieurwinkel. Vroeger deden we ook rommelmarkten, maar met kleine kinderen is dat niet evident.”

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Binnenkijken bij Liesbeth

Meer binnenkijken: