Home Lifestyle Wonen Binnenkijken in een indrukwékkende boomhut

Binnenkijken in een indrukwékkende boomhut

Binnenkijken in een indrukwékkende boomhut

Vandaag de dag is wonen in een natuurvriendelijke omgeving een echte struggle. Gelukkig kwam A. Masow Architects met een ingenieus idee om de harmonie tussen mens en natuur te bewaren en haar ontwerp zou écht een verschil kunnen maken. Hieronder ontdek je waarom!

Het project waarover we het hebben, is het 'boom-in-een-huis-project', oftewel: een glazen, buisvormige huis gebouwd rond een boom. Klinkt gek, maar het idee kan grote voordelen hebben voor de natuur…

Dromen of doen?

Het fenomenale boomhut-project, ontworpen in 2013, voorziet zichzelf namelijk van elektriciteit, warmte en water door het omringende glas en de zonnepanelen. Totaal onafhankelijk van stedelijke input dus, én de droom kan werkelijkheid worden: steeds meer glas- en zonnepaneelfabrikanten zijn namelijk geïnteresseerd om het concept uit te werken.

Glazen boomhut

boomhut

boomhut

Dichter bij de natuur

A. Masow Architects ontwierp deze unieke boomhut om dichter bij de natuur te kunnen zijn zonder er schade aan te berokkenen. Zo ontstond dit concept dat het vernielen van bossen tegengaat en zelfs een nauwe samenleving mogelijk maakt. Et voilà: een indrukwekkend, glazen, buisvormige huis rond een gigantische boom. Wij zijn alvast onder de indruk!

Voor nog meer luxueuze logeerplekken, moet je hier zeker eens kijken.


Lees ook:

Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk

5 x lovely logeerplekjes voor een romantisch weekend

5 x logeren in De Haan