Droika Engelen, interieurarchitect met eigen interieurblog, kocht enkele jaren geleden een nieuwbouwappartement op het Antwerpse Zuid. De bewoonbare oppervlakte is niet groter dan 81 m², en toch slaagde ze erin een ruim gevoel te creëren met veel licht. Haar interieur is een mix van Scandinavisch en Belgisch, van vintage en modern, van goedkoop en design. Hieronder zie je in een uitgebreide fotoreportage hoe Droika met slimme trucs zoveel mogelijk ruimte en sfeer wist te halen uit de vierkante meters die ze ter beschikking had.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Zin in nog meer wooninspiratie?

In de highlight 3 Days of Design op onze instagramaccount @feelingmagazine kun je de tips en adressen herbekijken van chef lifestyle Nathalie Balsing, die op 5, 6 en 7 mei op bezoek is gegaan in haar favoriete showrooms en woonwinkels, en binnenkijken bij drie inspirerende woonvrouwen.

En check zeker ook de schat aan inspiratie en adressen in de Feeling Home Outdoorspecial die nog tot 18 mei samen met Feeling in de winkel ligt!

Meer binnenkijkers