Met meer dan 1,4 miljoen volgers is Rianne Meijer één van Nederlands meest gevolgde influencers. Ze is content creator en dog-mommy van Rosie en Harvey. Samen met interieurwebsite Westwing gunt ze nu een kijkje in haar huis dat ze samen met verloofde Roy liet verbouwen.

“Als kind wilde ik graag binnenhuisarchitect worden, ik had een boek boordevol schetsen over hoe je je huis het best kan indelen. Nu ben ik content creator, maar toen ik samen met mijn verloofde Roy dit huis kocht, kon ik wel mijn creativiteit kwijt.”

“Mijn stijl is geëvolueerd doorheen de jaren. Toen we begonnen met het huis hadden we allemaal ideetjes, maar er is inmiddels toch wel heel veel veranderd. Het duurt ook even voor je huis echt een thuis wordt. Toevoegen, weghalen, veranderen en opnieuw bekijken zijn de stappen die bij het stylen van een nieuw huis niet kunnen ontbreken. Ik haal vooral veel inspiratie op Pinterest. Ik bekijk wat ik mooi vind, maak mapjes en krijg zo een overzicht van wat mijn stijl is.”

“Ik hou van minimalistisch, maar ik wil tegelijk veel warme elementen. Zo moeten er altijd bloemen en planten in huis zijn. En ik ben dol op mijn sofa. Daar heb ik, net als in mijn keuken, de laatste maanden waarschijnlijk de meeste tijd gespendeerd.”

“Mijn favoriete item is onze salontafel. Een opvallend stuk dat ontzettend veel warmte en gezelligheid toevoegt. Al verschillen de meningen: er zijn al mensen bij ons thuis geweest die hem helemaal niks vinden.”

Zwart en aardetinten

In haar huis zie je vooral zwart en zachte aardetinten. Verder is er marmer en natuurlijke materialen als rotan. In haar slaapkamer komen dezelfde kleuren terug en knuffelzachte stoffen.

Binnenkijken

Binnenkijken

Binnenkijken

Binnenkijken

Binnenkijken

 

Wie is Rianne?

  • Rianne is content creator en influencer, vooral bekend in Nederland.
  • Ze is 27, woont in Amsterdam.
  • Verloofd met Roy.

Foto’s: Eva Glasbeek 

Meer binnenkijken: