Home Lifestyle Wonen De nieuwe Feeling Wonen is er!
De nieuwe Feeling Wonen is er!

Onze nummer 2 Feeling Wonen XL ligt nu in je krantenwinkel. Een blad met 244 pagina's binnenkijken in hedendaagse interieurs in binnen- en buitenland (en bij de winnaars van onze slaapkamer- en woonkamerwedstrijd), een vooruitblik naar de meubelbeurs van Milaan, 4 trendy kleurencombinaties met textiel, behang en verf…Verder kan je tuinmeubilair van Tribù winnen van meer dan € 5.600.

Met in de editie van april-mei 2015, 244 pagina's inspirerende interieurs, het nieuwste tuinmeubilair, een preview naar de Belgische blikvangers in Milaan en 4 trendy kleurencombinaties met textiel, behang en verf

Binnenkijken 

In Gent bekijken we de transformatie van een oud magazijn tot een ruim lofthuis, in Antwerpen die van een oud kantoorpand tot een prachtige constructie rond een patio. Geniet ook van de urban feel van het appartement in Zuid-Sicilië met spiegelmuren en woonmodules.

Cahier 'Colours en co'

Het cahier van deze maand gaat over kleur en niets dan kleur. Kleur via textiel, plaids, kussens… Onze 4 moodboards tonen je de nieuwste trends voor je muren: junglescènes, XL geometrische patronen, vlinders en vogels of een stoere betonlook.

En dan win je een wedstrijd van Feeling Wonen

Onze winnaars van de slaapkamer- en woonkamerwedstrijden zetten hun deuren open en tonen je het verbluffende resultaat van de make-over in hun huis.

Het nieuwste outdoor meubilair

Laat je alvast verleiden door onze nieuwe selectie outdoor meubelen, van gevlochten stoel over een tafel in cement of een buitensofa met bijpassend tafeltje. Bovendien mogen we een lezer gelukkig maken met mooi buitenmeubilair van het Belgische Tribù voor meer dan € 5000. Kijk snel hoe je kan deelnemen.

 

Deze Feeling Wonen ligt tot 2 juni in je krantenwinkel.