Home Lifestyle Wonen Deelnemingsvoorwaarden

• Deze wedstrijd betreft enkel badkamerrenovaties, geen nieuwbouwprojecten.
• De te renoveren badkamerruimte moet minstens 12 m2 groot zijn.
• De ruimte moet klaar zijn om er een nieuwe badkamer in te installeren, d.w.z. leeg en schoon. De water- en gasleidingen, de lichtpunten en de elektriciteitskabels moeten op het moment van de installatie van de nieuwe badkamer in orde zijn en worden in geen geval door de installateur of een van de andere partners verplaatst. Eventuele aanpassingen gebeuren op kosten van de winnaar. Douche- of andere tussenwanden worden op kosten van de winnaar geplaatst.  
Kurk: Santana egaliseert de muren en vloer en bezet ze. Indien de tegels zich in een slechte staat bevinden, verwijdert Santana de tegels.  
Sanitair en kraanwerk: de winnaar krijgt een wastafel met kraanwerk. Voorts kiest hij tussen een douchebak voor een inloopdouche of een bad, met telkens bijpassend kraanwerk. Indien hij beide kiest, betaalt hij het verschil.
Verlichting: indien de winnaar inbouwtoestellen kiest, moet hij de inbouwgaten zelf voorzien. Modular zal de juiste maten hiervoor tijdig overmaken. Indien de bekabeling of de nodige gaten niet voorzien zijn of de voorziene werken niet uitgevoerd kunnen worden, zullen de uren van de installateurs doorgerekend worden. Ook bijkomende pleister- en schilderwerken vallen ten laste van de winnaar.
De verlichting wordt niet aangesloten op domotica of home control-systemen en er worden geen andere materialen voorzien dan de verlichtingsarmaturen en de bijhorende transfo's.
Verf: het plafond moet op het moment van de installatie van de nieuwe badkamer in goede staat zijn en klaar om geschilderd te worden. Minstens 1 wand van de badkamer wordt beschilderd.  
• De jury, bestaande uit één lid van de redactie van Feeling Wonen/Gael Maison, minstens 1 vertegenwoordiger van de partners, en 1 vertegenwoordiger van communicatiebureau King George, kiest een winnaar uit twee genomineerden, gerangschikt van 1 tot 2. Nummer 1 wordt winnaar nadat de jury een bezoek heeft gebracht aan de badkamer en er wordt vastgesteld dat de ruimte inderdaad aan alle vereisten beantwoordt.
• De winnaar moet telefonisch beschikbaar zijn tussen 26/9 en 29/9 en de winnende badkamer moet ten laatste op 3/10 kunnen worden bezocht.
• Het winnende ontwerp wordt gefotografeerd en verschijnt in een uitgebreide Voor&Na in één van onze voorjaarsnummers.
• De overige regels vindt u in het algemene wedstrijdreglement op: http://corporate.sanoma-magazines.be/legal/include/wedstrijdreglement.html