Na haar breuk met Brad Pitt, had Angelina meteen een nieuwe liefde. Haar oog viel deze keer op een gigantische – 6 slaapkamers, bibliotheek, fitnesszaal, zwembad – villa in Los Angeles. Genoeg plek dus om haar bekende buren te ontvangen want met Natalie Portman, Ellen Pompeo, Casey Affleck, Lauren Graham, Will.I.Am en David Fincher vlakbij zullen de champagneflessen weleens rijkelijk knallen. Partycrash, anyone?

Angelina Jolie is ook eigenaar van een gigantisch wijndomein in Frankrijk. Hier check je haar Franse villa in een commercial van Guerlain.

DeMille-villa

Angelina Jolie kocht de riante DeMille-villa van 11.000 vierkante meter voor zo’n 25 miljoen dollar. De stulp is naar verluidt één van de meest begeerde in Los Angeles en werd in 1913 gebouwd door de succesvolle filmmaker Cecil B. DeMille. Hij leefde er tot aan zijn dood in 1959.

De Hollywood-actrice zal de gigantische ruimte goed kunnen gebruiken. De zes kamers heeft ze nodig voor haar kinderen Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) – die een hormonenkuur is gestart om een jongen te worden – en de achtjarige tweeling Knox en Vivienne. Na een plons in het buitenzwembad en een speelbeurt in de rozentuin – mét uitzicht op het Griffith-observatorium – kan Angelina haar bengels in één van de tien badkamers kwijt. Gosh, dat je maar niemand verloren geraakt, Angie.

Woonkamer

Gastenkamer

Eetkamer

Bibliotheek

Buitenzwembad

Badhuis

Zitruimte

Inkomhal

Meer over Angelina Jolie