Home Lifestyle Wonen Feeling by Serax: lente in huis
Feeling by Serax: lente in huis

Na de succesvolle eerste eigen interieurcollectie van Feeling by Serax, zijn we toe aan een vervolg. We starten met ‘Scents’: een exclusief gamma geurkaarsen en geurstokjes, volledig nieuw in onze woonlijn. Zo geurt je hele huis naar de lente!

Vorig jaar brachten we voor de allereerste keer een eigen collectie decoratieobjecten uit. Het Belgische topmerk Serax ‘leende’ ons daarvoor een van hun beste designers, Marie Michielssen. Blijkbaar waren niet alleen wij blij met de stijlvolle interieurcollectie: dit voorjaar breien we met plezier een vervolg aan dit succesverhaal. In het magazine van april en de volgende nummers van Feeling onthullen we wat Serax en Feeling dit jaar in petto hebben. Uiteraard tonen we je ook graag op onze website een voorsmaakje.

Feeling by Serax 'Scents' geurstokjes

‘Scents’ van Feeling by Serax: Geurige wereldreis

Acht verschillende geuren nemen je mee op ontdekkingstocht naar verschillende uithoeken van de wereld. Net als exclusieve parfums zijn ze opgebouwd uit een boventoon, een middentoon en een ondertoon. De ingrediënten komen uit het wereldberoemde Grasse, het Franse centrum van de parfumindustrie. Zowel de geurkaarsen als de geurstokjes worden vervaardigd in Europa, en in tegenstelling tot vele andere merken, verwerken we geen palmolie in deze kaarsen. Een goede zaak voor de planeet, want de grootschalige productie van palmolie gaat gepaard met illegale kap en het afbranden van onze oerwouden.

Feeling by Serax 'Scents'

Scents-collectie: 8 geuren

Elke geur kreeg een eigen nummer mee en wordt als kaars en als geurstokjes verkocht.

1. Bouquet Botanique, met galbanum, lotusbloem en vijgenhout.
2. Forêt Sucrée, met frisse appel, zoete jasmijn en ceder.
3. Eclat d’Orange, met mandarijn, pioenrozen en patchoeli.
4. Réveil de Rose, met roos, sandelhout en vanille.
5. Mélange de Matcha, met roze bessen, zwarte thee en matcha.
6. Vetivera, met vetiver, pompelmoes en witte muskus.
7. Finesse de Figue, met vijgen en amandelen.
8. Patchellai, met iris, patchoeli, ceder en sandelhout.

Hier vind je alle verkooppunten voor Feeling by Serax.