Omdat een cadeau vaak een grote hap uit je – al zo schare – budget is en je nooit écht zeker weet of de persoon in kwestie er blij mee zal zijn: de leukste cadeautjes, uitgetest door de redactie.

7 kerstcadeaus uitgetest

The Gift of Style bij Bloomon

Fleur hun huis extra op tijdens de gezelligste periode van het jaar. Wat dacht je van prachtige paarstinten, hartverwarmend rood en vrouwelijk roze? Nét de tinten die in de eindejaarsboeketjes van Bloomon zitten. Een losse bos kost je € 28,95 en bij je eerste bestelling krijg je meteen ook een bijpassende vaas van € 12,50 cadeau. Ons boeketje bevatte onder andere een betoverende euphorbia, een knallende Ilex, prachtige amaryllissen en speciale lelies en zag er na een maand nog best fris uit. De eindejaarsbloemen zijn nog tot 8 januari verkrijgbaar op de Bloomon website maar je kan ook een abonnement cadeau doen om hen een jaar lang te laten genieten van verse bloemen.

Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel met app

De nieuwste Philips Sonicare (koop hem online voor € 304,99) heeft smart-opzetborstelsensoren, smart-herkenning van opzetborstels, 5 poetsstanden en 3 intensiteitsniveaus. Op een 3D-mondkaart in de app kan je – dankzij een slimme locatiesensor – bovendien kijken wat je probleemgebieden zijn en waar je extra moet poetsen. Hierdoor verwijder je tot wel 10 x meer tandplak én heb je in amper 2 weken 7 x gezonder tandvlees. In tegenstelling tot andere tandenborstelmerken die roterend bewegen, bewegen de tandenborstels van Philips Sonicare juist met een hoge frequentie, tot wel 62.000 keer per minuut. Deze poetsbeweging is te vergelijken met die van een handtandenborstel, waardoor de overstap veel natuurlijker en gemakkelijker aanvoelt. Ook mag je lichtjes meebewegen tijdens het poetsen en wat wij er extra leuk aan vinden? Het stijlvolle glas dat je erbij krijgt, dient om de borstel weer op te laden!

Een verrassend foto-abonnement bij Klikkie

Is je lotje verzot op foto’s? Geef hem of haar een foto-abonnement cadeau om maandelijks smartphonefoto’s mee af te drukken. Het concept van klikkie is even eenvoudig als geniaal: een aantal zelfgekozen foto’s op je smartphone wordt professioneel afgedrukt in verschillende formaten – 1 XL foto (15 x 20 cm), 3 medium foto’s (10 x 15 cm), 3 mini’s (10 x 10 cm) en 1 fotostrip met 3 foto’s – en binnen de 4 dagen thuis bezorgd. Zo doe je eindelijk iets met die ellenlange fotogalerij ;-)! Met een halfjaarabonnement (€ 47,70) krijgt de persoon die jij kiest maandelijks een uitnodiging om foto’s te uploaden.

Ontspannende gelaatsverzorging bij Corporella in Lier

De gelaatsverzorgingen van Corporella in Lier zijn zalig met een grote Z (als dat dan bestaat). Elke verzorging is anders, want bij elk bezoek kijken de specialisten naar de toestand van je huid op dat moment. Wat wél zeker zal gebeuren? Je krijgt een dubbele reiniging, peeling en masker dat à la minute wordt bereid. Hiervoor worden enkel de producten van Rainpharma gebruikt. Deze verzorgingslijn is Belgisch, puur natuur en bevat geen chemische toevoegingen of bewaarmiddelen. Terwijl de maskers intrekken, geniet je van een massage van je handen, voeten of nek. Aan jou de keuze! Een behandeling van 60 minuten kost je € 75.

iRobot Roomba

Iemand verrassen? Maak zijn/haar leven gemakkelijker dankzij de iRoobma robotstofzuiger. Kruimels, vuil en haren van huisdieren krijgen geen kans. Bovendien maakt hij amper geluid, toch liever helemaal geen last? Met een druk op je smarpthone werkt hij terwijl jij van huis bent. Za-lig! De Roomba 676 – die je met je smarthpone kunt bedienen – koop je voor 349,99 euro.

Sonos Beam

Koop jij iets voor een filmliefhebber, dan is de Sonos Beam een topcadeau. Je kiest zelf of je hem aan de muur bevestigt of op een tv-kast plaatst, hij geeft prima geluid én ziet er nog eens goed uit ook. Extra voordeel: de Sonos Beam is ook perfect om muziek te luisteren, en daar geniet jij dan weer van op een volgend feestje. 😉  Je koopt hem voor 449 euro. 

Oenani – wijnabonnement

Wat is leuker dan een lekkere wijn om samen van te genieten? Juist ja, een goed geselecteerd lekker wijnpakket waar je ook nog eens iets van bijleert. Ona en Arne zijn wijnkenners en -liefhebbers en selecteren iedere maand drie wijnen om te proeven. Ze geven extra uitleg bij de wijn, verklappen recepten waar ze perfect bij passen en geven gouden tips om nog meer te genieten van wijn. Bovendien kiezen ze niet voor de grote namen, maar selecteren ze met zorg minder bekende biowijnen. Helemaal fan? Dan bestel je via de website gewoon bij. Wij proefden enkele glaasjes en die waren alvast een schot in de roos, nu geduldig wachten op het volgende pakket. Een wijnabonnement krijg je voor 42,50 euro per maand. Liever één doos cadeau doen? Ook dat is mogelijk. 

Let the party begin!