Home Lifestyle Wonen Het eindejaarsnummer van Feeling Wonen is er!

Het eindejaarsnummer van Feeling Wonen is er!

Het eindejaarsnummer van Feeling Wonen is er!

We hebben een knus en hartverwarmend winternummer gemaakt om het jaar in schoonheid af te sluiten. Met 8 warrme interieurs, een groot verlichtingsdossier, onze selectie nieuwe vloeren, en, natuurlijk, heel veel cadeautjes en leuke shoppingadresjes hier maar ook in Londen en Praag.

Een hedendaagse chalet of een lage-energiewoning?

Van een eeuwenoude grotwoning in Seneffe over een lage-energiewoning met passieve bijbouw in Aywaille tot een berghut 2.0. in de Italiaanse Appenijnen. Voor onze nieuwe reeks mooie interieurs trokken we onze wandelschoenen aan en kozen we alvast voor winterse settings.

Laat er licht zijn

Als de dagen korter worden, brengen we graag sfeer in huis met veel licht. Voor ons groot verlichtingsdossier zochten we naar goede verlichting: slimme lampen die ook nog eens mooi zijn om naar te kijken. Met de commentaar van onze specialisten is je keuze zo gemaakt.

Inpakken en weggeven

Geen feesten zonder cadeautjes en mooi gedekte tafels. Dat zijn precies de twee grote thema's van ons 'Cahier' deze maand. Laat je inspireren door onze 3 feestelijk gedekte tafels en onze 40 cadeautips. Voor wie zelf op cadeautjesjacht wil gaan, hebben we de nieuwste shoppingadressen opgelijst. 

 

Dit en nog veel meer in de nieuwste Feeling Wonen die tot 12 januari in de winkel ligt!