Home Lifestyle Wonen Het herfstnummer van Feeling Wonen is er!

Het herfstnummer van Feeling Wonen is er!

Het herfstnummer van Feeling Wonen is er!

Ons herfstnummer is net van de persen gerold. Lees verder om te ontdekken hoe we er een knusse en warme herfst van maken. Dat doen we o.a. met 3 nieuwe kleurpaletten, 8 schitterende huizen en een groot keukendossier … Goed voor 260 p. inspirerend najaarsnieuws!

Mooie interieurs in binnen- en buitenland

We serveren jullie 8 prachtige interieurs, waaronder twee in het buitenland, een eigenzinnige studentenresidentie in Tokio en het huis van designer Iacchetti in Milaan die al sinds '92 meubels en accessoires ontwerpt. In eigen land hoppen we van een wooncomplex in Gent over een heruitgevonden hoeve in het Pajottenland tot een villa in de heuvels bij Luik. In Brussel bezochten we een jaren 50-penthouse en in Antwerpen gingen we langs een opvallende eengezinswoning op het hippe eilandje.

Keukens à gogo!

In ons groot keukendossier vind je nog een extra woonreportage met een voor en na van het winnende ontwerp van onze keukenwedstrijd. Verder 12 ideeën die van je keuken het echte hart van je leefruimte maken. En 3 extra pagina's keukennieuws met de laatste trends.

Najaarsblijheid

Onze remedie tegen vermoeidheid ? Geef je muren nieuwe kleuren (en we hebben het dus niet over wit en beige)… Voor het herfstnummer stelde onze specialiste Nathalie Horion drie paletten samen, waaronder een warme mix van tabaksbruin en steenrood, met lichtroze en felblauwe accenten.

Beursberichten

Op de Parijse woonbeurs Maison&Objet stellen wereldmerken en kleinere labels tweemaal per jaar hun nieuwe accessoires en meubels voor. Onze reporter ter plaatse keerde de beurs binnenstebuiten, op zoek naar trends, verhalen en mooie spullen. En onze redactie koos uit uit al het nieuwe moois dat nu in de winkels ligt de 50 mooiste meubels, verlichting en accessoires.

Het kleinste kamertje

Goed nieuws: wij mogen een super-de-luxe designexemplaar weggeven, de AquaClean Sela van Geberit. Eén druk op de knop en je wordt comfortabel gereinigd door een zachte parelende waterstraal… Lees in ons magazine hoe je aan deze wedstrijd kan deelnemen.

 

De nieuwe Feeling Wonen ligt vanaf 7 oktober de winkel.