Hard to believe, maar Barack Obama is ook ooit een ‘gewone’ man geweest. Nog moeilijker te geloven: voor zijn relatie met de fantastisch Michelle, had hij een vriendin waarmee het zò goed aan was dat ze gingen samenhokken. Hun stulpje staat nu te koop in Brooklyn voor een bedrag dat je elke dag laat herinneren dat je in het huis van dé ex-president woont.

Benieuwd waar de Obama’s hun vrije tijd doorbrengen? Bekijk hier de prachtige beelden van hun vakantiehuis in Palm Springs.

Huis met een ziel

Op zoek naar een stek in Brooklyn? Op de 640 2nd Street staat er eentje te koop voor zo’n 3,9 miljoen euro. Want jup, da’s het bedrag dat je moet neertellen voor het 3860 vierkante meter grote huis waarin Obama ooit vertoefde.

Volgens The Real Deal woonden Obama en zijn toenmalige vriendin op de bovenverdieping van het pand. Ze trokken er in vlak nadat ze afstudeerden aan de Universiteit van Columbia eind jaren tachtig. Het hele huis, dat de afgelopen 23 jaar niet te koop heeft gestaan, wordt nu verkocht en heeft drie verdiepingen, vijf slaapkamers, vier openhaarden en prachtige authentieke details. Kijk even mee:

De living

De woonkamer

De master bedroom

De kinderkamer

De patio

Mis jij de Obama’s ook?