Bij een gezellig huis hoort goede muziek, en dat hebben ze ook bij Ikea begrepen. Daarom hebben ze de handen in elkaar geslagen met Sonos en enkele fantastische design speakers ontwikkeld. En ze zien er geweldig uit. SYMFONISK is vanaf augustus beschikbaar in Ikea en in de webshop.

Omdat zowel licht als geluid belangrijk zijn voor de juiste sfeer in huis, werd de SYMFONISK tafellamp-speaker ontwikkeld. Met een druk op de schakelaar en een draai aan de volumeknop creëer je meteen de juiste vibes in huis. Extra plus: het ziet er gewoon heel erg leuk uit.

En niet enkel de lamp ziet er heel cool uit, ook de  SYMFONISK boekenrek-speaker is een echte eyecatcher. Je hangt hem aan de muur als nachttafeltje óf zet hem gewoon tussen de boeken in je boekenkast.

Nog beter nieuws: je kunt de expertise van SONOS kopen aan een prikje. Je koopt de tafellampspeaker voor €179 en de boekenrekspeaker voor € 99,95. Al zul je wel nog even geduld moeten hebben, de speakers zijn pas vanaf augustus te kopen. Ach, kunnen we alvast uitkijken naar die zomerse dansavonden.

Meer over wonen: