Nieuw huis gekocht – lucky you, nog net mét woonbonus – of heeft je stek nood aan een opfrisbeurt? Een likje verf doet wonderen en als je helemaal mee wil zijn met de interieurtrends, moet je vooral van één van deze tinten kiezen.

3 levensstijlen

Als er iemand iets kent van kleuren, zijn het wel verfproducenten. Colora en BOSS Paints tippen voor 2020 véél opvallende kleuren, weg met somber dus. Ze definieerden alle trends onder de noemer “Trendspecial 2020: colours of resistance”. Geïnspireerd op de natuur selecteerden ze 27 tinten, geclusterd rond 3 levensstijlen.

1. (No) More Greys

Onder de noemer (No) More Greys vallen 7 expressieve, high fashion geïnspireerde kleuren. Van krachtig rood tot denim blauw en luxueus goud. Van staalblauw tot gebroken wit en een sterk contrast tussen zwart en geel. Architecturale interieurobjecten, ruitmotief, leer en een vleugje punk passen perfect binnen deze trend.

2. Super Natural

De kracht van de natuur vertaalt zich in 12 rustgevende tinten. De kleur van nevel, zonnegloed, bloesems, mossen, houtsoorten, schors en grassen. Wanneer deze tinten gecombineerd worden, vormen ze een organisch en intuïtief palet. Wat interieur betreft zal je vaak leder en linnen, gerecycleerde materialen en ronde objecten terugzien.

3. Explore Reality

Een set van 8 futuristische kleuren. Denk aan excentrieke, levendige en reflecterende kleuren waar de energie van afspat. Mooi met gerecycleerde plastics en gekleurd glas. Inspirerende kleur voor je werkplek gezocht? De soft-clash kleuren hullen de ruimte in een creatieve sfeer.

Meer interieurinspiratie