Gedroogde bloemen zijn hip! Geen wonder, want ze geven je interieur instant een romantische uitstraling en gaan veel langer mee dan verse bloemen. Maar wist je dat je droogbloemen ook aan de muur kunt hangen? Bij deze webshops scoor je de mooiste kransen van droogbloemen.

Mooi en duurzaam

Een krans van droogbloemen is een prachtig geschikte mix van gedroogde sierbloemen, graansoorten en bladgroen. Hoewel je ook volle bloemenkransen hebt, zijn ze meestal maar deels bedekt en hangen de droogbloemen als een soort decoratiestukje aan de ring. Het resultaat? Een natuurlijk en verfijnd stukje wall art waar je lang plezier van hebt.

Met een tikkeltje handigheid maak jij zélf je krans van droogbloemen. Wikkel twee lange stukken ijzerdraad rond elkaar en vorm ring. Bevestig de gedroogde takjes en bloemen met koperdraad. Zorg ervoor dat de draad verstopt zit onder de takjes. Vul je de ring maar gedeeltelijk op? Omwikkel de rest dan met touw voor een mooi afgewerkte, rustieke finish.

De mooiste kransen van droogbloemen

Niet echt overtuigd van je eigen knutselkwaliteiten? Bij deze shops bestel je jouw bloemenkrans makkelijk online én ben je verzekerd van een prachtexemplaar.

Summer time

Blooms and Leafs
€ 22 – Bestel hem hier.

Bloemenkrans ‘madelief’

Atelier Rosemary 
Vanaf € 40 – Bestel hem hier.

Oranje-gele krans

De Eeuwige Lente
€ 40 – Bestel hem hier.

Vintage flower hoop

Villette Fleurette
Vanaf € 25 – Bestel hem hier.

Weelderig en multi-color

Fran Salomez
€ 80 – Bestel hem hier.

Roze bloemen én ring

Atelier Olala
€ 35 – Bestel hem hier.

Bloemenkrans ‘Helène’

Floral Madnesses
€ 38 – Bestel hem hier.

Verfijnde flower hoop

Hoy by Kaat
€ 50 – Bestel hem hier.

Dramatic red

MiFleur
Vanaf € 48 – Bestel hem hier.

Meer tips voor je interieur: