Home Lifestyle Wonen Leven als Leo: The Great Gatsby Mansion staat te koop

Leven als Leo: The Great Gatsby Mansion staat te koop

Leven als Leo: The Great Gatsby Mansion staat te koop

Zot op een flamboyante levensstijl en je ‘gewone’ huis of appartement wat beu? Dan hebben wij voor jou dé parel gevonden. In deze Great Gatsby Woning leef je als God in Frankrijk, of als Leo natuurlijk.

Nog nét niet genoeg gespaard voor dit stulpje? Hier lees je de geheimen die je rijke buurvrouw je niet verklapt. 

Was jij ook zo jaloers toen je Leonardo Dicaprio zijn villa in ‘The Great Gatsby‘ zag? Wij ook. De riante villa waar auteur F. Scott Fitzgerald zich door liet inspireren voor het boek staat te koop. Wij moeten nog even sparen, maar misschien iets voor jou? 😉

Het indrukwekkende stuk grond van 3 hectare groot bevat een villa en twee gastenverblijven. Daarnaast is er een binnen- en buitenzwembad, een wijnkelder, een bowling- en schietbaan, een tennisveld, een steiger voor je jacht, een persoonlijk casino én een haarsalon. En uiteraard enkele Engels en Japanse tuinen.

Zoals we al zeiden… Wij moeten nog even sparen. Want er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast. De vraagprijs is 85 miljoen dollar (78 miljoen euro). En reken ook gerust nog wat kosten voor hulp om dit te onderhouden, want hier wil je niet wekelijks zelf moeten poetsen. 

Bekijk de beelden van de villa hier:

The Great Gatsby

The Great Gatsby

The Great Gatsby

The Great Gatsby

The Great Gatsby

The Great Gatsby

Meer binnenkijken in woningen: