Home Lifestyle Wonen Made By Mimi: zacht valentijnscadeau

Made By Mimi: zacht valentijnscadeau

Made By Mimi: zacht valentijnscadeau

Op zoek naar een leuk valentijnscadeau? Met een lief en zacht kussen van Made by Mimi scoor je altijd goed.

Op zoek naar een leuk valentijnscadeau? Met een lief en zacht kussen van Made by Mimi scoor je altijd goed. Als man is het niet altijd even gemakkelijk om het ideale cadeau uit te zoeken voor je wederhelft. Een juweel, bloemen, pralines, … het wordt misschien een beetje cliché? Pak het dit jaar eens anders aan en geef een prachtig handgemaakt kussen van Made by Mimi cadeau: een liefdevol gebaar. Iedere vrouw houdt immers van een mooi en gezellig interieur!

Made by Mimi-verhaal

De kussentjes van Made by Mimi zijn met de hand vervaardigd uit prachtige stoffen. Mimi houdt van stoffenwinkeltjes en zoekt altijd met grote nauwkeurigheid de mooiste stoffen uit: op reis, bij een uitverkoop van Ann Demeulemeester of in het stoffenwinkeltje achter de hoek in de Nationalestraat. Het resultaat is haar eigen label Made by Mimi.

Geschenkbon voor Valentijn

Kun je niet kiezen tussen de verschillende kleuren? Geef dan een geschenkkaart cadeau en laat je liefste zelf de knoop door hakken. Aan alle vrouwen: misschien kun je hem nog snel een hint geven van wat op je verlanglijstje staat.

De geschenkkaarten kunnen besteld worden via madebymimi@telenet.be + alle info is te vinden op www.facebook.com/madebymimipillowsofmyworld en www.madebymimi.be

Geschenkkaart Made by Mimi - Valentijn