Home Lifestyle Wonen Nieuw kleurenconcept met handige selectietool voor iPhone of iPad

Nieuw kleurenconcept met handige selectietool voor iPhone of iPad

Nieuw kleurenconcept met handige selectietool voor iPhone of iPad

Met Mona Colours lanceert het Gentse bedrijf Libert Paints niet alleen een nieuw verfkleurengamma maar een totaalconcept dat de kleurenkeuze voor je interieur gemakkelijker maakt. Dat doen ze aan de hand van een aantal efficiënte en vooral visuele tools, o.a voor iPhone en iPad.

 

Voor al wie graag bezig is met de (re)styling van zijn interieur maar vaak twijfelt aan de keuze van de geschikte kleuren, is er nu Mona Colours, een volledig nieuw kleurenconcept. Met naast het nieuwe verfgamma een aantal tools voor de digitale visualisatie tijdens het kleurkeuzeproces. 
 
 
Voor de homo digitalis onder ons is er de Mono Colours App die je kan downloaden op je iPhone of iPad via iTunes en die je toelaat om een zelf genomen foto van je interieur in te kleuren en zo meteen het al dan niet geslaagde resultaat te zien.
 
 
Je kan kiezen uit de 750 kleuren van Mona Colours Collection of, als je het wat eenvoudiger wil, uit de Mona Favourites, 10 kleurencombinaties die samengesteld zijn door Mona kleurconsulentes. In het Mona Moodbook vind je deze combinaties terug in sfeerfoto's en kleurechte verfstalen.
 
 
 
Heb je geen jPhone of iPad, dan kan je op de Shop Displays in de Mona Interieur- en decoratiezaken een soortgelijke simulatie uitvoeren maar dan wel op vaste interieurfoto's.
 
Keuze gemaakt? Laat de online verfcalculator uitrekenen hoeveel potten verf je nodig hebt.