https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Wonen Ontdek je werkplek(je)
Ontdek je werkplek(je)

Thuiswerken is anno 2015 zowat overal ingeburgerd en dus zijn ook fabrikanten en designers vlijtig op zoek naar het ultieme bureau. Dit  zijn onze tips.

Tip 1: Wil je je bureau als blikvanger in de huiskamer gebruiken, zorg dan dat je meubel voldoende ademruimte krijgt, tegen een muur of vrij in de ruimte. Combineer met een neutrale stoel en eenvoudige lamp, zo komt je bureau het best tot zijn recht. Rommel is uit den boze, of course!

Tip 2: Kleine ruimtes zijn  het meest gebaat bij wandmeubeltjes die je kunt openklappen. Handig om spullen in op te bergen, en in gesloten toestand dient je bureautje als wandrek.

Tip 3: Een eettafel met  geheime computerlade, een console die breed genoeg is om er een laptop op te plaatsen, een kaptafel die je snel ombouwt tot home office: vooral in kleine ruimtes komen multifunctionele  meubeltjes goed van pas.

Tip 4: Wil je een eigen hoekje in je leefruimte creëren, gebruik dan meubels die tegelijkertijd als ruimteverdeler dienst doen. Of gebruik akoestische panelen die je kunt ophangen of in je zitkamer plaatsen om een eigen werkplek af te bakenen. 

 

Lees ook: